The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τριάδα από προβλέψεις Δευτέρας 22/09/14

kipros  AEΛΑΠΟΛΛΩΝ  kipros

Τοπικό ντέρμπυ της Λεμεσού με τις δυο ομάδες να έχουν πρωταγωνιστικούς ρόλους στην φετινή χρονιά . Αμφότερες και οι δυο ομάδες θα εμφανιστούν με την απουσία των οργανωμένων οπαδών τους λόγο αποχής για τα αυστηρά μέτρα και της κάρτας οπαδού που θα εφαρμοστή προσεχώς .  Στο αγωνιστικό τώρα κομμάτι και οι δυο ομάδες έχουνε αρκετή ποιότητα στην μεσοεπιθετική τους γραμμή και το να σκοράρουν από τουλάχιστον ένα τέρμα έχει αυξημένες πιθανότητες .

________________________________________________________________________________

ellada 2  ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ  ellada

Με τον ΠΑΟΚ να έρχεται με σπασμένα φρένα αφού σκοράρει ανελλιπώς στους τελευταίους  του αγώνες και μάλιστα σε μεγάλη συχνότητα η επιλογή μας δεν μπορεί παρά να στραφεί στα τέρματα . Επειδή όμως από τη άλλη έχουμε την σκληροτράχηλη ομάδα των γηπεδούχων θα αρκεστούμε σε ένα  over 1.5 σε αρκετή προσιτή τιμή .

_______________________________________________________________________________

spain  ΧΕΤΑΦΕ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ  spain

Με πολλά γκολ συνεχίστηκε και αυτή η αγωνιστική στην Primera Division κάτι το οποίο προσδίδει περισσότερο θέαμα και ενθουσιασμό στους τηλεθεατές και όχι μόνο . Εμείς τώρα από την πλευρά μας προσδοκούμε να κλείσει  η αγωνιστική με ένα παιχνίδι εξίσου θεαματικό και παραγωγικό από πλευράς τερμάτων για να πάμε για ακόμη μια φορά ταμείο .  Η επιλογή μας και για αυτό το παιχνίδι λοιπόν θα στραφεί στα τέρματα και πιο συγκεκριμένα στο να σκοράρουν και οι δυο ομάδες τουλάχιστον από μια φορά .

 

Ημερομηνία & Ώρα Αγώνας Σημείο Μέση Τιμή
22/09/2014 19:00 AEL – Apollon  G – G €1.90 1 – 2  sosto lathos
22/09/2014 19:30 Panetolikos – PAOK  Over 1,5 goals €1.45 0 – 1   img-thing
22/09/2014 21:45 Getafe – Valencia G – G €1.85 0 – 3
 img-thing
Απόδοση €5.00

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *