The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τουρκία εναντίον Ουζμπεκιστάν: πρόβλεψη για τον αγώνα

SEOUL, SOUTH KOREA - NOVEMBER 15:  Marat Bikmaev (2nd L) of Uzbekistan celebrates scoring his team's first goal with his team mates during the 2018 FIFA World Cup qualifying match between South Korea and Uzbekistan at Seoul World Cup Stadium on November 15, 2016 in Seoul, South Korea.  (Photo by Chung Sung-Jun/Getty Images)

Τουρκία εναντίον Ουζμπεκιστάν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Φιλικός

Τουρκία . Αττάλεια . Στάδιο “Ατατούρκ”

Κυριακή, 2 Ιουνίου 2019, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Κυριακή, 2 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας στην Αττάλεια, όπου θα συναντηθούν εκπρόσωποι της Ευρώπης και της Ασίας. Και οι δύο ομάδες θεωρούνται μεσαίας κατηγορίας των περιοχών τους, αλλά σε χαρτί οι Τούρκοι φαίνονται λίγο πιο δυνατοί.

Τους τελευταίους πέντε αγώνες στο επίπεδο των εθνικών ομάδων η Τουρκία έπαιζε αρκετά καλά. Μετά την  ήττα με σκορ 0:1 από τη Σουηδία στο Λίγκα Εθνών ακολούθησε ισοπαλία 0:0 με την Ουκρανία και ωραίο ξεκίνημα στα προκριματικά για το Euro 2020: νίκη επί της Αλβανίας 2:0 και της Μολδαβίας 4:0. Πριν από λίγες μέρες οι Γενίτσαροι πραγματοποίησαν μια φιλική συνάντηση με τους Έλληνες, η οποία έληξε προς όφελός τους (2:1).

Στις αρχές του έτους το Ουζμπεκιστάν συμμετείχε στο Ασιατικό Κύπελλο. Εκεί, εντελώς προβλέψιμα, έφτασε στους 16, όπου με σκορ 0:1 έχασε από την Αυστραλία. Στη συνέχεια η ομάδα διακρίθηκε μόνο με τη παρουσία της στο Κινεζικό Κύπελλο, όπου μετά το φιάσκο 0:3 από την Ουρουγουάη, νίκησε τους γηπεδούχους του τουρνουά Κινέζους με σκορ 1:0.

Πρόβλεψη

Η εθνική Τουρκίας έχει σημαντικούς προκριματικούς αγώνες για το Euro 2020 μπροστά, επομένως είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Και για να βελτιώσουν περαιτέρω τη διάθεσή τους, οι γηπεδούχοι πρέπει να κερδίσουν στο επερχόμενο φιλικό, κάτι που εντελώς ρεαλιστικό γι’ αυτούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της εθνική Τουρκίας με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *