The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τουρκία εναντίον Ουαλία: προγνωστικά για στοίχημα

Турция-Уэльс-16.06

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2020

Φάση ομίλων – Όμιλος Α – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο Μπακού

Ο δεύτερος γύρος του Euro 2020 ξεκινά την Τετάρτη. Και πάλι, ένα από τα πρώτα στάδια που φιλοξενούν αγώνες θα είναι το Ολυμπιακό Στάδιο στο Μπακού. Αυτή τη φορά η Τουρκία και η Ουαλία θα αγωνιστούν στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν. Είναι ξεκάθαρο από ποια πλευρά θα είναι η συμπάθεια των ντόπιων θαυμαστών, αλλά θα βοηθήσει αυτό τους «γενίτσαρους»;

Η Τουρκία χρειάζεται αποκατάσταση μετά την ήττα στην έναρξη

Οι «γενίτσαροι» είχε την πιο δυσάρεστη από όλες τις επιλογές για την έναρξη του Euro. Συμμετείχαν στον εναρκτήριο αγώνα στη Ρώμη, στο Stadio Olimpico, ενάντια στην κορυφαία εθνική Ιταλίας. Και οι παίκτες του Shenol Gunesh κρατήθηκαν καλά πάνω από το ημίχρονο. Από την άλλη πλευρά, έχασαν από πολλές απόψεις συντριπτικά λόγω των δικών τους λαθών. Και δεν αφορά τόσο τον Demiral, αν δεν ήταν το αυτογκόλ του Merich, το σουτ του Berardi θα μπορούσε κάποιος να καλύψει. Αλλά μετά και ο Τσακύρ έκανε πολλά λάθη. Πρώτα, απέκρουσε μπροστά του και ο Immobile είχε την ευκαιρία να σκοράρει εύκολα. Έπειτα ο ίδιος τερματοφύλακας της Τραμπζονσπόρ έκανε ένα λάθος στο πέρασμα, το οποίο οδήγησε στο τελευταίο γκολ. Η τουρκική επίθεση – Burak Yilmaz, Cengiz Under, Chalhanoglu και παρέα δεν ενοχλούσαν τον Donnarumma καθόλου.

Η Ουαλία δεν μοιάζει με την ομάδα που είναι έτοιμη να επαναλάβει τις επιτυχίες του 2016

Οι «δράκοι» συνεχίζουν την απόδοση τους τα προηγούμενα χρόνια. Πιο πολύ εμποδίζουν τους αντιπάλους παρά να παίζουν οι ίδιοι. Στον 1ο γύρο οι Ελβετοί φαίνονταν καλύτερα, αλλά ο Έμπολο χρησιμοποίησε τη μοναδική του ευκαιρία. Οι Βρετανοί έχουν περάσει μία από τις λίγες σοβαρές στιγμές. ο Μουρ σκόραρε στο Σομέρ. Ωστόσο, υπήρχαν άλλες στιγμές στο τέρμα του Ian, οπότε κάτι έδειξαν οι παίκτες του Rob Page. Υπάρχει ελπίδα ότι οι ηγέτες θα ανεβάσουν τους ρυθμούς, πρώτα απ’ όλα ο Bale. Ο Γκάρεθ ενάντια στους «ουδέτερους» μπορεί να μην έχει αποτύχει, αλλά δεν «έκανε τη διαφορά». Ίσως τώρα ο Ουαλός να δείξει επιτέλους τη κλάση του. Ή μήπως είναι σωστές οι φήμες ότι σκοπεύει να τερματίσει την καριέρα του μετά το τουρνουά;

Προηγούμενοι αγώνες

Η Ουαλία έχει ένα μικρό ιστορικό πλεονέκτημα: 3 νίκες, 2 ήττες σε 6 αγώνες. Στην τελευταία συνάντηση, οι Τούρκοι κέρδισαν 6-4. Ωστόσο, αυτό έγινε το 1997.

Πρόβλεψη

Η Τουρκία στο σύνολό της φαίνεται πιο όμορφη από την Ουαλική τον τελευταίο καιρό. Τώρα οι «γενίτσαροι» θα είναι επίσης θυμωμένοι, οπότε στοιχηματίζουμε στη νίκη τους, αλλά με «μηδέν» χάντικαπ (απόδοση – 1,69).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *