The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τουρκία εναντίον Αζερμπαϊτζάν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Турция-Азербайджан-27.05

Φιλικός αγώνας

Πέμπτη, 27 Μαΐου 2021, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Bahcesehir Okullary (Αλάνια)

Δεδομένου ότι η σεζόν για τους συλλόγους έχει ήδη τελειώσει στα πρωταθλήματα, πολλές εθνικές ομάδες διεξάγουν φιλικούς αγώνες για προετοιμασία στο Euro 2021. Οι ειδικοί μας προσφέρουν τα προγνωστικά τους για τον αγώνα Τουρκίας – Αζερμπαϊτζάν.

Οι Τούρκοι προετοιμάζονται για το Euro 2021

Η εθνική Τουρκίας ξεκινά προετοιμασίες για το Euro 2021, όπου θα παίξει στο ίδιο γκρουπ με ομάδες όπως: Ιταλία, Ελβετία και Ουαλία. Δεν υπάρχουν σίγουρα εύκολοι αντίπαλοι εδώ, αν και οι Τούρκοι είναι σε θέση να επιβάλουν αγώνα σε οποιονδήποτε και να προκριθούν από τον όμιλο. Η ομάδα ξεκίνησε δυνατά στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, νικώντας την Ολλανδία με σκορ 4:2 και στη συνέχεια εκτός έδρας τη Νορβηγία 3:0. Σε αυτό το πλαίσιο η ισοπαλία με το αουτσάιντερ Λετονία ήταν μια μεγάλη απώλεια 3:3. Την καλύτερη μέρα τους οι Τούρκοι μπορούν να νικήσουν οποιαδήποτε κορυφαία ομάδα, αλλά η ομάδα στερείται σταθερότητας.

Καλός φιλικός για το Αζερμπαϊτζάν

Η εθνική ομάδα του Αζερμπαϊτζάν σταδιακά μετατρέπεται από έναν αδύναμο αουτσάιντερ σε έναν άβολο αντίπαλο μεσαίας κατηγορίας. Η ομάδα δεν κατάφερε να φτάσει στο Euro 2021, κάτι που ήταν αναμενόμενο, γιατί θα ήταν τεράστια επιτυχία. Οι Αζερμπαϊτζάνες ξεκίνησαν καλά στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022, ναι, έχασαν δύο αγώνες, αλλά 0:1 εναντίον της Πορτογαλίας και 1:2 εναντίον της Σερβίας, αρκετά αξιοπρεπή αποτελέσματα. Η πρόοδος της εθνικής ομάδας είναι προφανής, το κυριότερο είναι να μην επιβραδύνουν και να δείξουν ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες έχουν συναντηθεί τέσσερις φορές σε επίσημους αγώνες, οι Τούρκοι έχουν κερδίσει τρεις φορές και το Αζερμπαϊτζάν έχει κερδίσει μία φορά. Υπήρχαν επίσης δύο ακόμη φιλικοί αγώνες, εδώ μια νίκη ήταν στο λογαριασμό της Τουρκίας και μία ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων λογικώς δίνουν το πλεονέκτημα στη εθνική Τουρκίας, η οποία θα πρέπει να βρίσκεται κοντά στις βέλτιστες συνθήκες πριν από το μεγάλο τουρνουά. Όπως δείχνουν τα πρόσφατα παιχνίδια, το Αζερμπαϊτζάν είναι ένας σκληρός και ασυμβίβαστος αντίπαλος. Οι Τούρκοι έχουν συχνά προβλήματα με εθνικές ομάδες αυτού του επιπέδου, προτείνουμε να στοιχηματίσετε στην ανταλλαγή των γκολ που θα σημειωθούν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 2,13.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *