The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τουρίνο εναντίον Μιλάνο: πρόβλεψη για τον αγώνα

013-Torino-Milan-28.04

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Stadio Olimpico Grande Torino, Τορίνο

Κυριακή: 28 Απριλίου 2019, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Κυριακή 28 Απριλίου στο Τορίνο θα πραγματοποιηθεί ένας από τους αγώνες του 34ου γύρου του ιταλικού πρωταθλήματος, όπου θα συναντηθούν η τοπική Τορίνο και η Μίλαν. Με την πρώτη ματιά, οι φιλοξενούμενοι φαίνεται να είναι πιο ισχυροί, αλλά τώρα όλα δεν είναι τόσο απλά. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Τουρίνο εναντίον Μιλάνο.

Μία ήττα από τον Φεβρουάριο

Αυτή τη στιγμή η Τορίνο είναι μόνο η 7η ομάδα του πρωταθλήματος της Ιταλίας, αλλά στο εγγύς μέλλον ο σύλλογος μπορεί να «χωθεί» στη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Η ενδεκάδα του Walter Mazzarri κατάφερε να σκοράρει 53 βαθμούς και τώρα της λείπουν μόνο 2 βαθμούς μέχρι τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Και είναι εντελώς πραγματοποιήσιμο, επειδή οι “ταύροι” τον τελευταίο καιρό φαίνονται θαυμάσια. Έτσι, στους τελευταίους 13 αγώνες οι Τορίνιοι έχασαν μόνο μία φορά με σκορ 2:3 από την Μπολόνια. Γενικώς η ομάδα εντός έδρας μόνο κερδίζει, καθώς και σκοράρει πάντα και σε όλους.

Πού εξαφανίστηκαν οι νίκες;

Την ίδια στιγμή η Μίλαν με κάποιο αδιανόητο τρόπο ακόμα κρατιέται στην 4η θέση του τουρνουά, αλλά με τέτοιο παιχνίδι το τελευταίο εισιτήριο στο Champions League γρήγορα θα εξαφανιστεί. Τώρα οι παίκτες του Garnaro Gattuso έχουν απλώς αηδιαστική εμφάνιση, σημείωσαν μόνο μία νίκη (1:0 επί της Λάτσιο) στα τελευταία 7 παιχνίδια. Επιπλέον, την Τετάρτη οι «ροσονέρι» έχασαν από τη Λάτσιο εντός έδρας (0:1), γι’ αυτό και αποκλείστηκαν από το Κύπελλο Ιταλίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός έδρας η ομάδα χάνει από όλους, ακόμα και από τις αδύναμες ομάδες.

Πρόβλεψη

Η Τορίνο τον τελευταίο καιρό φαίνεται πολύ σίγουρη και αποτελεσματική, ειδικά όταν παίζει μπροστά στους οπαδούς της. Η Μίλαν τώρα είναι απογοητευτική, καθώς και χάνει από όλους (ειδικά εκτός έδρας). Αξίζει να προστεθεί το γεγονός ότι η βάση των φιλοξενουμένων θα είναι κουρασμένη, οπότε το πλεονέκτημα θα είναι στην πλευρά των γηπεδούχων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα: νίκη της Τορίνο ή ισοπαλία με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *