The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τουρίνο εναντίον Μίλαν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Torino-Milan-18.04

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Ολυμπιακό Στάδιο Τορίνου

Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018, 9:45μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους αγώνες του 33ου γύρου της Σέριε Α’ Ιταλίας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Τορίνο και Μίλαν. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι δεν έχουν χάσει ακόμα κίνητρο στο τουρνουά, οι «ταύροι» ελπίζουν να φτάσουν τη Φιορεντίνα, που βρίσκεται στην έβδομη θέση, ενώ η Μίλαν επίσης αγωνίζεται για την πρόκριση στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό για την επόμενη σεζόν. Μας περιμένει ενδιαφέρουσα μάχη για τρία αποτελέσματα.

Δέκατοι

Μετά από το διάλλειμα για παιχνίδια των εθνικών η Τορίνο κατάφερε να παίξει τέσσερις αγώνες στο πλαίσιο του ιταλικού πρωταθλήματος, τρεις εκ των οποίων έχει κερδίσει και μία ισοπαλία. Ισοπαλία καταγράφηκε στον εκτός έδρας αγώνα εναντίον Κιέβο, νίκες σημειώθηκαν πάνω από την Κάλιαρι, Κροτόνε, Ίντερ. Στην κατάταξη της Σέριε Α’ Ιταλίας η Τορίνο βρίσκεται στην 10η θέση, έχει 46 βαθμούς στο ενεργητικό, είναι πέντε μονάδες πίσω από τις «βιολέτες». Αξίζει να δώσετε προσοχή στις καλές στατιστικές της ομάδας εντός έδρας, οι “ταύροι” έχουν 7 νίκες σε 16 παιχνίδια.

Η ύφεση

Σε αντίθεση με τη Τορίνο η Μίλαν βρίσκεται τώρα σε πτώση, γεγονός που φαίνεται καθαρά από τα τελευταία αποτελέσματα αυτής της ομάδας. Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια οι «κόκκινο-μαύροι» δεν κατάφεραν να νικήσουν ούτε μία φορά, χάνοντας εκτός έδρας από την Γιουβέντους με σκορ 1:3, παίζοντας ισοπαλία με την Ίντερ, Νάπολι και Σασουόλο. Τα αποτελέσματα δεν είναι εντυπωσιακά, αλλά επίσης πρέπει να δώσουμε προσοχή στους δυνατούς αντιπάλους, με τους οποίους έπαιξε η ομάδας του Γκατούζο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Συνολικά εκτός έδρας η Μίλαν στη Σέριε Α’ Ιταλίας έπαιξε 16 αγώνες, στους οποίους κατάφερε να κερδίσει 7 φορές.

Πρόβλεψη

Η Μίλαν έχει μια από τις καλύτερες γραμμές άμυνας στο πρωτάθλημα, η Τορίνο κατά τη διάρκεια όλης της σεζόν έχει προβλήματα στα παιχνίδια με τις ομάδες από το top-7. Η Μίλαν ήταν σε θέση να αντέξει την επίθεση της Νάπολι, σίγουρα θα αντισταθεί αξιοπρεπώς και στους «ταύρους». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ατομικό σύνολο της Τορίνο είναι κάτω από 1,5 με απόδοση 1,43.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *