The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τουρίνο εναντίον Ίντερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Torino-Inter-08.04

Σέριε Α’ Ιταλίας

Ολυμπιακό Στάδιο Τορίνου

Κυριακή, 8 Μαρτίου 2018, 1:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους κεντρικούς αγώνες του 31ου γύρου της Σέριε A’ Ιταλίας θα είναι η αναμέτρηση, η οποία θα διεξαχθεί την επερχόμενη Κυριακή στο Ολυμπιακό Στάδιο Τορίνου μεταξύ Τορίνο και Ίντερ Μιλάνου. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών φιλοξενουμένων, η ομάδα του Σπαλέτι σημείωσε αρκετά καλή κατάσταση, αγωνίζεται σκληρά για τη διατήρηση της θέσης στο top-4 της Σέριε Α’ Ιταλίας, ενώ η Τορίνο στην ουσία δεν διεκδικεί πλέον τίποτα.

Δύο νίκες

Μετά από το διάλειμμα για τα παιχνίδια των εθνικών η Τορίνο έπαιξε δύο αγώνες στο ιταλικό πρωτάθλημα, στους οποίους κατάφερε να κερδίσει δύο φορές, και το έκανε συντριπτικά. Αρχικά, οι “ταύροι” εκτός έδρας νίκησαν την Κάλιαρι 4:0 και μετά την Κροτόνε 4:1. Μετά από αυτές τις δύο νίκες η Τορίνο βρίσκεται στην 10η θέση, έχει 42 βαθμούς στο ενεργητικό της, που είναι 9 βαθμούς λιγότερο από τη Μίλαν, η οποία βρίσκεται στη ζώνη του Γιουρόπα Λιγκ.

Χωρίς ήττες

Η τελευταία ήττα της Ίντερ καταγράφηκε στις 17 Φεβρουαρίου σε εκτός έδρας αγώνα με τη Τζένοα με σκορ 0:2. Από τότε ο γίγαντας του Μιλάνου έπαιξε 5 αγώνες στο ιταλικό πρωτάθλημα, όπου κατάφερε να σημειώσει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Οι νίκες καταγράφηκαν πάνω στην Μπενεβέντο, τη Σαμπντόρια και τη Βερόνα, ισοπαλίες με τη Νάπολι και Μίλαν. Είναι σημαντικό να δώσουμε προσοχή στο γεγονός ότι οι “μαύρο-μπλε” για αυτή την περίοδο δεν έχασαν ούτε ένα γκολ στο δικό τους δίχτυ.

Πρόβλεψη

Η Τορίνο απέκτησε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση, δύο φορές στη σειρά νίκησε συντριπτικά τους αντιπάλους της, αλλά η Κάλιαρι, και πιο πολύ η Κροτόνε, είναι σαφώς κατώτερης κατηγορίας από μελλοντικό αντίπαλο των «ταύρων», Ίντερ του Μιλάνου. Σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να δοκιμάσετε το στοίχημα στους φιλοξενούμενους, η Ίντερ θα προσπαθήσει να συνεχίσει το αήττητο σερί της. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ίντερ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *