The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τουν εναντίον Σπάρτακ Μόσχα: πρόβλεψη για τον αγώνα

FCThun-SpartakMoscow-08.08

Γιουρόπα Λιγκ – Τρίτος Προκριματικός γύρος – Φάση 1 από 2

Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2019, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stockhorn Arena

Στο πλαίσιο των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ η ελβετική Τουν θα συναντηθεί με τη Σπάρτακ Μόσχας.

Τουν

Την περασμένη σεζόν η ελβετική Τουν κέρδισε την τέταρτη θέση, χάνοντας από τη τρίτη Λουγκάνο μόνο σε προσωπικές συναντήσεις, αλλά ταυτόχρονα ξεπέρασε τη Λουκέρνη και Ζανκτ Γκάλεν, οι οποίες σημείωσαν τους ίδιους 46 βαθμούς μετά από 36 αγώνες. Στους τελευταίους αγώνες η Τουν νίκησε τη Νις  (1:3), έχασε από την Κρινς (0:3) και Ζανκτ Γκάλεν (1:5) και έπαιξε ισοπαλία με τη Ξάμαξ (2:2) και Λουγκάνο (0:0).

Σπάρτακ Μόσχας

Η Σπαρτάκ Μόσχα μετά την εξαιρετικά αποτυχημένη περασμένη σεζόν, όταν η ομάδα πήρε μόνο την πέμπτη θέση, ξεκίνησε αρκετά καλά στο νέο πρωτάθλημα. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας η ομάδα έχασε μόνο από την Κρασνοντάρ (1:2) και τη Ροστόφ (2:0), ενώ στο πρωτάθλημα έχασε από τη Τάμποφ (2:0), έπαιξε ισοπαλία με τη Ροστόφ (2:2) και νίκησε τη Σότσι (1:0 ).

Πρόβλεψη

Σε όποια αγωνιστική κατάσταση και να βρίσκεται η Σπάρτακ Μόσχας,  η ομάδα πρέπει να νικάει ομάδες όπως η Τουν. Πρόσφατα οι Μοσχοβίτες υπέγραψαν τον Αντρέ Σίρλε, ο οποίος σαφώς θα επιβάλει ανταγωνισμό στην ομάδα, έτσι ώστε οι παίκτες ήδη στον επερχόμενο αγώνα πρέπει να αποδείξουν τη σημασία τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Σπάρτακ Μόσχα με χάντικαπ 0.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *