The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τουλούζ εναντίον Μονακό: πρόβλεψη για τον αγώνα

Toulouse-Monaco-24.02

Λιγκ 1 Γαλλίας

Δημοτικό στάδιο, Τουλούζη

Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018, 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους αγώνες του 27ου γύρου της Λίγκ 1 Γαλλίας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Τουλούζ και Μονακό, ένας από τους αουτσάιντερ του βαθμολογικού πίνακα θα φιλοξενεί τον ηγέτη. Το προφανές φαβορί της συνάντησης είναι οι Μοναγάσκοι, οι οποίοι είναι σε καλή αγωνιστική φόρμα, κερδίζουν έναν αγώνα μετά τον άλλο, ακόμα και παρά το τραύμα του ηγέτη τους του Ραδαμέλ Φαλκάο. Η γραμμή πονταρίσματος για την επικείμενη συνάντηση φαίνεται λογική.

Υπάρχουν κίνδυνοι

Η Τουλούζ μετά από τους 26 γύρους στο πρωτάθλημα της Γαλλίας βρίσκεται στην 16η θέση, έχει 27 βαθμούς στο ενεργητικό της. Η διαφορά από την Αμιέν, η οποία βρίσκεται στην ζώνη των μεταβατικών αγώνων, είναι μόνο ένα βαθμό, από την Ανζέ και τη ζώνη υποβιβασμού – 2 βαθμούς. Στο πλαίσιο της Λιγκ 1 της τρέχουσας σεζόν η Τουλούζ έπαιξε 12 παιχνίδια εντός έδρας, όπου κατάφερε να κερδίσει 5 φορές.

Δεύτεροι

Η Μονακό αποκλείστηκε από το Champions League και το Κύπελλο της Γαλλίας, δεν μπορεί πλέον να διεκδικεί τη νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά έχει ακόμα την ευκαιρία να κερδίσει το Λιγκ Καπ Γαλλίας. Στο βαθμολογικό πίνακα οι Μοναγάσκοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση, έχουν 56 μονάδες στο ενεργητικό, που είναι μία μονάδα περισσότερο από τη Μαρσείγ και εφτά από τη Λυών. Εκτός έδρας οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν 12 αγώνες, στους οποίους σημείωσαν έξι νίκες και τρεις ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 24:12.

Πρόβλεψη

Η Μονακό παίζει ένα αγώνα την εβδομάδα, αυτό σημαίνει ότι οι Μοναγάσκοι έχουν την ευκαιρία να προετοιμαστούν ποιοτικά για κάθε παιχνίδι. Εκτός έδρας η ομάδα του Ζαρντίμ έχει 50% των νικών, ενώ η Τουλούζ στην τρέχουσα σεζόν δεν είναι τόσο τρομερή όσο πριν. Αξίζει επίσης να δοθεί προσοχή στην καλή σημερινή φόρμα των φιλοξενουμένων, η Μονακό κέρδισε τους τελευταίους τέσσερις αγώνες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μονακό με απόδοση 1,91.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *