The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τουλούζ εναντίον Λυών: πρόβλεψη για τον αγώνα

Lyon-1601

Λιγκ 1 Γαλλίας

Στάδιο της Τουλούζ

Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του δέκατου έβδομου γύρου της Λιγκ 1 Γαλλίας θα πραγματοποιηθεί αγώνας μεταξύ του σταθερού εκπροσώπου του κατώτερου τμήματος της κατάταξης και της φιλόδοξης ομάδας που παίζει τώρα στο Champions League.

Μετά από δεκαεννέα αγώνες η Τουλούζ έχει 21 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 18:29 και μέτρια δέκατη τέταρτη θέση. Αλλά στους τελευταίους γύρους οι Τεφεσέ ίσιωσαν ελαφριά την κατάστασή τους στο βαθμολογικό πίνακα και απομακρύνθηκαν από τη ζώνη του υποβιβασμού. Όλα αυτά χάρη σε νίκες 2:1 επί της Λιλ και 1:0 πάνω από τη Ρενς, μεταξύ των οποίων υπήρξε ισοπαλία 2:2 με τη Ντιζόν και δύο ήττες: 1:2 από την Καέν και 1:2 από τη Στράσμπουργ.

Η Λυών επίσης δεν μπορεί να καυχηθεί για σταθερό παιχνίδι, αλλά γενικά, η απόδοσή της είναι πολύ υψηλότερη. Τον πρώτο γύρο τα Παιδιά τελείωσαν στην τρίτη θέση με 33 βαθμούς και με διαφορά τερμάτων 31:22. Τον τελευταίο μήνα η ενδεκάδα του Zhenesio γιόρτασαν το θρίαμβο 3:0 πάνω στη Μονακό, ενώ σε άλλες περιπτώσεις υπήρχαν ισοπαλίες 1:1 με τη Ρενς, 1:1 με τη Μονπελιέ και 2:2 με Λιλ, καθώς και ήττα 0:2 από την Ρεν.

Πρόβλεψη

Το φαβορί αυτού του αγώνα είναι προβλέψιμα οι φιλοξενούμενοι που διεκδικούν πάντα τις υψηλότερες θέσεις. Ωστόσο, η σημερινή φόρμα της Λυών προκαλεί πολλά ερωτήματα, οπότε η Τουλούζ θα έχει καλές πιθανότητες να μην χάσει τουλάχιστον σε ένα από τα ημίχρονα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: ισοπαλία σε ένα από τα ημίχρονα με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *