The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τουλούζ εναντίον Αζαξιό: πρόβλεψη για τον αγώνα

Toulouse-Ajaccio-27.05

Πλει οφ υποβιβασμού του πρωταθλήματος Γαλλίας

Τελικός – Φάση 2 από 2

Κυριακή, 27 Μαΐου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Δημοτικό Στάδιο της Τουλούζ

Στις 27 Μαΐου στις 10:00 μ.μ. στην Τουλούζ η ομώνυμη ομάδα στο γήπεδο “Mounipsipal” θα φιλοξενεί την Αζαξιό στο δεύτερο παιχνίδι των πλέι οφ υποβιβασμού του πρωταθλήματος Γαλλίας για την επόμενη σεζόν.

Η Τουλούζ απροσδόκητα για πολλούς πήρε την 18η θέση σύμφωνα με τα αποτελέσματα της σεζόν στη Λιγκ 1 με 37 βαθμούς στο ενεργητικό και τη διαφορά τερμάτων 38-54. Για το λόγο αυτό η ομάδα βρέθηκε στους μεταβατικούς αγώνες. Ήδη εκτός έδρα οι “Thesafe” έλυσαν όλα τα προβλήματά τους για αυτή τη σεζόν, νικώντας τους Corsicans 3:0, εκτός έδρας η ομάδα δεν θα χάσει αυτό το πλεονέκτημα. Επιπλέον, στην έδρα της η Τουλούζ παίζει καλά, σε 19 παιχνίδια του πρωταθλήματος σημείωσε 7 νίκες, 6 ισοπαλίες και 7 ήττες, έχοντας θετική διαφορά τερμάτων 23:21.

Η Αζαξιό στο τέλος της σεζόν φαίνεται αδύναμη. Ακόμα και στη δεύτερη κατηγορία η ομάδα στις πέντε τελευταίες συναντήσεις του πρωταθλήματος κατάφερε να σημειώσει μόνο 5 βαθμούς, στο τέλος τερματίζοντας στην τρίτη θέση στα αποτελέσματα της σεζόν, αν και θα μπορούσε εύκολα να κερδίσει άμεσο εισιτήριο στην ελίτ. Στο ημιτελικό των πλέι-οφ μόνο στη σειρά των πέναλτι ηττήθηκε η Χεβρέ μετά από ισοπαλία 1:1 στον αγώνα. Στον πρώτο αγώνα με την Τουλούζ φάνηκε άσχημη φόρμα της Αζαξιό σε αυτό το κομμάτι της σεζόν, 0:3 και τα όνειρα για την ελίτ πρέπει να αναβληθούν μέχρι την επόμενη σεζόν. Το παιχνίδι εκτός έδρας δεν είναι η ισχυρότερη πλευρά της Αζαξιό, σε 19 συναντήσεις της σεζόν η ομάδα σημείωσε 6 νίκες και τον ίδιο αριθμό ισοπαλιών, καθώς και 7 ήττες.

Πρόβλεψη

Στο πρώτο παιχνίδι η Τουλούζ αποφάσισε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης προς όφελός της, τώρα η ομάδα πρέπει να παίξει ωραία μπροστά στους οπαδούς της και να κερδίσει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα: νίκη της Τουλούζ με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *