The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τορπέντο Ζοντίνο εναντίον Energetik-BGU Minsk: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Торпедо-БелАЗ-Энергетик-БГУ-11.04b

Πρωτάθλημα Λευκορωσίας

Σάββατο, 11 Απριλίου 2020, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τορπέντο Ζοντίνο 

Και οι δύο ομάδες φαίνονται ωραίες στην αρχή του πρωταθλήματος της Λευκορωσίας. Οι «ενεργητικοί» κατάφεραν να δημιουργήσουν μια αίσθηση, καταλαμβάνοντας την αποκλειστική ηγεσία. Θα μπορέσουν να την κρατήσουν μετά από αυτή την περιοδεία;

Τορπέντο Ζοντίνο

Έχοντας ξεκινήσει με δύο νίκες στη σεζόν, η ομάδα έχασε από την Ντιναμό Μινσκ (0:2) εκτός έδρας στον τελευταίο γύρο. Για την ομάδα της πρωτεύουσας ήταν σημαντικό παιχνίδι, καθώς μέχρι εκείνη την στιγμή δεν κατάφεραν να κερδίσουν κανένα βαθμό.

Η επίθεση στην αρχή έφερε επιτυχία στους «λευκό-μπλε»: δύο γκολ που σημειώθηκαν ακόμα στο πρώτο ημίχρονο, καθόρισαν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Οι «αυτοκινητοβιομήχανες» έχασαν με σκορ 0:2.

Τώρα η ομάδα του Γιούρι Πούντου με έξι βαθμούς βρίσκεται ανάμεσα στους ηγέτες, σε απόσταση μιας νίκης από τον αρχηγό του πρωταθλήματος.

Energetik-BGU Minsk

Η ομάδα του Μινσκ επέστρεψε στην ποδοσφαιρική ελίτ της Λευκορωσίας πριν από ένα χρόνο μετά από ένα σημαντικό διάλειμμα. Αν την προηγούμενη σεζόν η ομάδα συνηθισμένα πάλευε για την επιβίωση στην Premier League, τώρα έχει ανέβει στην πρώτη θέση, παραμένοντας η μόνη ομάδα που δεν έχει χάσει ούτε ένα βαθμό προς το παρόν.

Την περασμένη εβδομάδα η ομάδα του Γιούρεβιτς επικράτησε εντός έδρας στον αγώνα επί της Μινσκ με σκορ 2:0. Οι παίκτες της Energetik-BGU εφάρμοσαν τέλεια τις επικίνδυνες στιγμές τους στην αρχή του αγώνα και στην παράταση. Ακόμη και μένοντας στη μειοψηφία στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο να δημιουργήσει κάτι επικίνδυνο στο τέρμα τους.

Πρόβλεψη για τον αγώνα

Σε αυτόν τον αγώνα περιμένω έντονη πάλη, το παιχνίδι μπορεί να γίνει το πιο εντυπωσιακό στον επερχόμενο γύρο. Η εμπειρία και η τάξη είναι στην πλευρά των γηπεδούχων, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν τον ενθουσιασμό, έχοντας ξεκινήσει λαμπρά, σίγουρα θα θελήσουν να συνεχίσουν τη σειρά τους χωρίς ήττες. Δεν θα είναι εύκολο γι’ αυτούς να το κάνουν, η ομάδα από το Ζοντίνο  παίζει πάντα στην έδρα της, οπότε θα είναι πιο κοντά στη νίκη. Για να είμαι ασφαλής, σας συμβουλεύω να ποντάρετε στους γηπεδούχους με μηδενικό χάντικαπ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Τορπέντο Ζοντίνο  με χάντικαπ 0 με απόδοση 2,11.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *