The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τορπέντο Ζοντίνο εναντίον Γκοροντέγια: Πρόβλεψη για τον αγώνα

ТорпедоБелАЗ-Городея-15.05b

Πρέμιερ Λιγκ της Λευκορωσίας

Τόπος συναντήσεως: Τορπέντο Ζοντίνο

Παρασκευή, 15 Μαΐου 2020, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η ποδοσφαιρική σεζόν θα συνεχιστεί την Παρασκευή. Δυστυχώς, η Μινσκ δεν θα παίξει με την Νέμαν λόγω κρούσματος κοροναϊού στους «πολίτες». Κι όμως το απόγευμα της τελευταίας ημέρας της εβδομάδας ο 9ος γύρος της Πρέμιερ Λιγκ θα ανοίξει με το παιχνίδι μεταξύ Τορπέντο Ζοντίνο και Γκοροντέγια. Παρουσιάζουμε τη δωρεάν πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 15 Μαΐου 2020.

Η  Τορπέντο Ζοντίνο συναντά τα μέσα Μαΐου στις τρεις πρώτες

Οι «κατασκευαστές αυτοκινήτων» στις 9 Μαΐου έπαιξαν ισοπαλία στο Μόζιρ. Αυτό το 0:0 με τη Σλάβια δεν εξέπληξαν ιδιαίτερα, γιατί ακριβώς αυτό το σκορ θα μπορούσε να θεωρηθεί «επώνυμο» από τους παίκτες του Γιούρι Πούντους. Αρκεί να πούμε ότι για τρίτη φορά στις 4 τελευταίες συναντήσεις ήταν ακριβώς αυτό το τελικό αποτέλεσμα στον πίνακα αποτελεσμάτων. Έτσι, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της ομάδας από το Ζοντίνο είναι αρκετά προφανή. Κατά κανόνα, αμύνεται τέλεια: 6 στους 8 αγώνες του τρέχοντος πρωταθλήματος ήταν «ξηροί». Αλλά την ίδια στιγμή υποφέρει η επίθεση, κατά κανόνα δεν σημειώνονται πολλά γκολ. Αν και υπήρξε μια πολύ πρόσφατη και περίεργη εξαίρεση. Στις 2 Μαΐου η ομάδα έπαιξε απροσδόκητο για τον εαυτό της 5:2, και σκόραρε και έχασε στην ουσία όσο και σε όλες τις άλλες συναντήσεις.

Η Γκοροντέγια αισθάνεται αρκετά άνετα

Η ομάδα τον Απρίλιο δημιούργησε ένα είδος “αερόσακου”. Τότε η ομάδα κατάφερε να κερδίσει 3 συνεχόμενα παιχνίδια, τόσο στην Ντιναμό Μισνκ όσο και στην Μπελσίνα και την Ενεργκέτικ εκτός έδρας, σημειώθηκε το ίδιο σκορ 1:0. Έχοντας απομακρυνθεί από τη ζώνη υποβιβασμού, μετά από αυτό οι παίκτες του Oleg Radushko σαν να ηρέμισαν ξανά. Έχασε από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, ενώ με την Ρουχ Μπρεστ και Μινσκ Μπρεστ σημειώθηκαν ισοπαλίες. Βέβαια το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν καλύτερο: ο νεοφερμένος ισοφάρισε κυριολεκτικά στην τελευταία επίθεση. Αλλά το βασικότερο για την Γκοροντέγια είναι ότι καταφέρνει να κρατιέται σε πολύ άνετη απόσταση από μερικά αουτσάιντερ. Στην πραγματικότητα το να μην αποκλειστεί παραμένει το κύριο καθήκον της ομάδας. Εν τω μεταξύ η Μπελσίνα και η Σμολέβιτσι δεν κάνουν κανέναν να πιέζεται πια: θα αγωνιστούν μόνο για την προτελευταία θέση. Και πώς ο Ράντουσκο πρέπει να παρακινήσει τους παίκτες του; Με προσπάθειες να ανέβουν από την τρέχουσα 11η θέση στην 6–7;

Προηγούμενοι αγώνες

Τόσο το 2018, όσο και το 2019 οι ομάδες παίζουν με αυτοπεποίθηση στην έδρα τους. Την περασμένη σεζόν η Τορπέντο Ζοντίνο επικράτησε της Γκοροντέγια εκτός έδρας με συντριπτικό σκορ 0:3, αλλά στο Ζοντίνο σημειώθηκε 1:1.

Πρόβλεψη

Η Τορπέντο Ζοντίνο θα παίξει όχι μόνο με τον αντίπαλό της, αλλά και με το δικό της στυλ, είναι απίθανο να χάσει, αλλά θα δυσκολευτεί να σκοράρει. Ας θα πιστέψουμε όμως ότι ο σύλλογος από το Ζοντίνο θα τα καταφέρει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Τορπέντο Ζοντίνο με απόδοση 1,77.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *