The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τορίνο εναντίον Φιορεντίνα: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 8 Δεκεμβρίου 2019

Торино-Фиорентина-08.12b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο του Τορίνου

Στο πλαίσιο του 15ου γύρου της ιταλικής Σέριε A η Τορίνο θα συναντηθεί με τη Φιορεντίνα. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 08/12/2019 στις 4:00 μ.μ. στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τορίνου.

Τορίνο

Η Τορίνο μετά την άφιξη του Βάλτερ Ματσάρι δεν παίζει πολύ καλά ούτε σε άμυνα ούτε σε επίθεση. Η ομάδα εγκαταστάθηκε στη μέση της κατάταξης, αν και την περασμένη σεζόν είχε όλες τις πιθανότητες να μπει σε ευρωπαϊκούς αγώνες και μόνο η Γούλβερχαμπτον την σταμάτησε ένα βήμα μακριά από το Europa League. Σε πρόσφατους αγώνες οι Ταύροι νίκησαν τη Μπρέσια (0:4), έπαιξαν ισοπαλία με την Κάλιαρι (1:1), χάνοντας από τη Λάτσιο (4:0), τη Γιουβέντους (0:1) και την Ίντερ (0:3).

Φιορεντίνα

Η Φιορεντίνα αυτή τη σεζόν με τον Βιντσένσο Μοντέλα ως επικεφαλής, ξεκίνησε καλά και κέρδισε μια νίκη στο πρωτάθλημα έξι μήνες αργότερα. Ωστόσο, η ευτυχία δεν κράτησε πολύ και οι τραυματισμοί με αποβολές ελαφρώς υπονόμευαν την εμπιστοσύνη των «βιολετών». Στους τελευταίους αγώνες η  ομάδα από τη Φλωρεντία νίκησε τη Σασουόλο (1:2), έπαιξε ισοπαλία με την Πάρμα (1:1) και έχασε από την Κάλιαρι (5:2) και τη Βερόνα (1:0).

Πρόβλεψη

Η Τορίνο και η Φιορεντίνα είναι παρόμοιες αυτή τη σεζόν. Και οι δύο ομάδες παίζουν με τρεις αμυντικούς σύμφωνα με το πρόγραμμα και χάνουν περισσότερα από 1 γκολ ανά παιχνίδι. Δεδομένου ότι και οι δύο ομάδες έχουν αξιόλογους παίκτες θέσης επίθεσης, μπορούμε να αναμένουμε σημαντικό αριθμό των γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2.5 γκολ.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *