The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τορίνο εναντίον Νάπολι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Торино-Наполи-26.04

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο του Τορίνου

Η επερχόμενη Δευτέρα δεν θα είναι τόσο βαρετή όσο έχουν συνηθίσει οι λάτρεις των στοιχημάτων. Η Serie A θα φιλοξενήσει δύο ενδιαφέροντες αγώνες, προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Τορίνο εναντίον Νάπολι.

Οι «ταύροι» έχουν ένα καλό κομμάτι περικοπή

Η Τορίνο σκοράρει στο επίπεδο μιας ισχυρής μεσαίας ομάδας, σημείωσε 8 βαθμούς στους τέσσερις τελευταίους αγώνες, το κύριο πρόβλημα είναι ο αγώνας για επιβίωση. Οι πιθανότητες των «ταύρων» να διατηρήσουν την θέση τους εκτιμώνται υψηλά, αφού ο σύλλογος είναι 16ος στην κατάταξη, έχοντας ένα κενό 3 βαθμών από τη ζώνη υποβιβασμού και ένα παιχνίδι μπροστά. Είναι πολύ σημαντικό σε αυτήν την περίπτωση το κλαμπ να είναι σε καλή κατάσταση και να μην υπάρχουν τραυματισμένοι παίκτες στην ομάδα. Στον τελευταίο γύρο η Τορίνο σημείωσε ισοπαλία με την Μπολόνια 1:1.

Οι Ναπολιτάνοι κυνηγούν την κορυφή-4

Η Νάπολι είναι η πέμπτη στη Σέριε Α Ιταλίας μετά από 32 γύρους, αν και η διαφορά από την πρώτη τετράδα είναι μόνο δύο βαθμούς και μέχρι τη δεύτερη Μίλαν θέλει μόνο τρεις βαθμούς. Οι παίκτες του Gennaro Gattuso είναι σε καλή κατάσταση και στον τελευταίο γύρο κατάφεραν να νικήσουν έναν από τους άμεσους ανταγωνιστές τους, μιλάμε για μια εντυπωσιακή νίκη εντός έδρας επί της Λάτσιο 5:2. Υπάρχουν ήδη ενεργές φήμες στον τύπο ότι ο Luciano Spalletti θα ηγηθεί των Ναπολιτάνων την επόμενη σεζόν. Ανεξάρτητα από την κατάσταση με το δυναμικό, ο σύλλογος αναμένεται να μπει στο Champions League. Τον επερχόμενο αγώνα θα χάσουν τρεις παίκτες, οι Gulyam και Osbina έχουν τραυματιστεί, ενώ ο Μανωλάς έχει πάρα πολλές κίτρινες κάρτες.

Προσωπικές συναντήσεις

11 αγώνες στη σειρά η Τορίνο δεν μπορεί να νικήσει τους Ναπολιτάνους, οι «ταύροι» ήταν κοντά στη νίκη στον πρώτο γύρο, αλλά ο αντίπαλος κατάφερε να ισοφαρίσει σε παράταση – 1:1.

Πρόβλεψη

Ο αγώνας θα είναι ενδιαφέρων έστω επειδή και οι δύο αντίπαλοι έχουν κίνητρα και είναι σε καλή κατάσταση. Η Νάπολι θεωρείται το φαβορί σε αυτό το ζευγάρι, αλλά αξίζει να δοθεί προσοχή στην εστίαση των ομάδων στην επίθεση. Υπονοούμε το γεγονός ότι εδώ είναι καλύτερα να στοιχηματίσετε στην ανταλλαγή γκολ που θα σημειωθούν με μια ικανοποιητική απόδοση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *