The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τορίνο εναντίον Μίλαν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Торино-Милан-10.04_cr

Πρωτάθλημα Ιταλίας  

Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022, 9:45 μ.μ.

Ολυμπιακό Στάδιο του Τορίνου

Η τελευταία μέρα αυτού του ημερολογιακού μήνα θα είναι γεμάτη ποδοσφαιρικά γεγονότα. Και η Κυριακή είναι πάντα γεμάτη με αγώνες στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ειδικά στη Serie A. Το πρόγραμμα της ημέρας εκεί θα κλείσει το παιχνίδι με την νυν πρωταθλήτρια της χώρας: η Μίλαν πηγαίνει να επισκεφθεί τη Τορίνο. Οι αναγνώστες του ιστότοπού μας έχουν πρόσβαση στην αποκλειστική πρόβλεψη για έναν σημαντικό αγώνα στις 30 Οκτωβρίου 2022.

Η Τορίνο μπόρεσε σταδιακά να αποκτήσει δυναμική

Οι «μπλαουγκράνα» έχουν φιλοδοξίες και μια ένδοξη, αν και πυκνά αναμεμειγμένη με τραγωδία, ιστορία. Αλλά εδώ και πολύ καιρό βρίσκεται στη σκιά του γείτονάς της, της Γιουβέντους, γενικά, τίποτα δεν πέτυχε ουσιαστικά. Το γεγονός ότι ο Τζούριτς τουλάχιστον την ανέβασε στην κορυφή της βαθμολογίας την περασμένη σεζόν ήταν ήδη μία σοβαρή πρόοδος. Δεν τα πήγαινε πάντα καλά ο σύλλογος, ο οποίος ανανεώθηκε σοβαρά αυτό το καλοκαίρι, στη νέα κλήρωση του Calcio. Πιο συγκεκριμένα, έγινε σπουδαίο ξεκίνημα, με 10 βαθμούς στους πρώτους 5 γύρους. Μετά όμως κέρδισε μόνο 1 βαθμό στα επόμενα 5 ματς στη Serie A. Και μόλις την περασμένη εβδομάδα υπήρξε αύξηση. Στην αρχή σημείωσαν 4:0 με την Τσιταντέλα στο κύπελλο, και στη συνέχεια εκτός έδρας 2:1 με την Ουντινέζε.

Η Μίλαν προσπαθεί να κρατήσει το σκουντέτο που κατέκτησε την περασμένη σεζόν

Οι «ροσονέρι» για πολύ καιρό δεν μπορούσαν να δείξουν τίποτα. Και μόνο ο Στέφανο Πιόλι μπόρεσε απροσδόκητα να επαναφέρει την ομάδα σε ένα ξεχασμένο επίπεδο. Πρώτα υπήρξε μια άνοδος στο Champions League, όπου όμως ακολούθησε μια αποτυχία πριν από ένα χρόνο. Ακόμα και τώρα, οι «ερυθρόμαυροι» ειλικρινά δεν λάμπουν στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Αλλά στην εγχώρια αρένα επιδεικνύει ένα αρκετά αξιόλογο αποτέλεσμα. Κερδίστηκαν 8 από τους 11 αγώνες του ιταλικού πρωταθλήματος, συμπεριλαμβανομένων και των 4 τελευταίων (ήδη τον Οκτώβριο σημείωσαν 2:0 με τη Γιουβέντους). Από την άλλη, η μοναδική ήττα ήταν εντός έδρας από τη Νάπολι. Και, έχοντας χάσει εκεί, επέτρεψαν στους «παρτενοπέι» να γίνει, αυτή τη στιγμή, ο μοναδικός αρχηγός. Φυσικά, όλος ο αγώνας είναι μπροστά, αλλά με έναν τέτοιο ανταγωνιστή είναι επιθυμητό να κερδίζεις βαθμούς στο μέγιστο.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Τορίνο δεν μπορεί να κερδίσει από το 2019. Ταυτόχρονα όμως, αρκετά συχνά μετά από αυτό, τουλάχιστον δεν έχανε από τους «ροσονέρι»: σε 3 από τους 7 αγώνες σώμα με σώμα, σημειώθηκε ισοπαλία στην κανονική διάρκεια.

Πρόβλεψη

Η Τορίνο φαίνεται να έχει κερδίσει πολλές συνεχόμενες φορές, αλλά την ίδια στιγμή, η Μίλαν είναι πιο δυνατή και με κίνητρο να διατηρήσει το Scudetto. Ποντάρουμε στη νίκη των φιλοξενούμενων με απόδοση 2,19.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *