The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τορίνο εναντίον Λάτσιο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Торино-Удинезе-22.11

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022, 7:30 μ.μ.

Ολυμπιακό Στάδιο του Τορίνου

Στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου της Serie A θα συναντηθούν η Τορίνο και η Λάτσιο, πρόβλεψη για τον αγώνα των αναφερόμενων συλλόγων δημοσιεύεται στις σελίδες του πόρου μας.

Η Τορίνο πήρε καλή ενίσχυση

Στην εκτός σεζόν, οι Μπουλς πούλησαν ακριβά τον Μπρέμερ στη Γιουβέντους για 41 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο σύλλογος ξόδεψε πολλά για την ενίσχυση της ομάδας, δηλαδή 28 εκατομμύρια ευρώ, αγοράζοντας κυρίως νέους και πολλά υποσχόμενους. Ξεχωριστά, αξίζει να σημειωθεί ο δανεισμός έμπειρων παικτών όπως ο Αλεξέι  Μιράντσουκ και ο Nikola Vlasic. Η Τορίνο ξεκίνησε με μια εκτός έδρας μάχη ενάντια στην πρωτοεμφανιζόμενη Μόντσα, έχοντας καταφέρει να κερδίσει με σκορ 2:1, ο Μιράντσουκ σκόραρε στην πρώτη συνάντηση, αξίζει να σημειωθεί ο Σανάμπριο, σημείωσε ένα γκολ + μια πάσα. Πριν από αυτή τη συνάντηση, ο σύλλογος έχει τρεις απώλειες προσωπικού.

Η Λάτσιο χρειάζεται το Champions League

Ο σύλλογος της Ρώμης ενήργησε δραστήρια στο μεταγραφικό παζάρι, η Λάτσιο απαλλάχθηκε από περιττούς παίκτες για καλά λεφτά, οπότε κατάφερε να αγοράσει τον Χοακίν Κορέα έναντι 23,6 εκατ. ευρώ. Η ομάδα ξεκίνησε με 2-1 επί της Μπολόνια εντός έδρας, το παιχνίδι ήταν δύσκολο καθώς οι Ρωμαίοι έμειναν σε μειοψηφία ήδη από το 4ο λεπτό, αλλά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι ενδεκάδες ήταν ισόπαλες. Ένας παίκτης θα χάσει την επερχόμενη συνάντηση λόγω αποβολής.

Προσωπικές συναντήσεις

Την περασμένη σεζόν και οι δύο αναμετρήσεις έληξαν με το ίδιο σκορ 1:1, τα παιχνίδια έγιναν με παρόμοιο σκηνικό, η Τορίνο άνοιξε το σκορ και ο Ιμόμπιλε ισοφάρισε στην παράταση.

Πρόβλεψη

Είναι η περίπτωση που το παιχνίδι θα πάει σε τρία αποτελέσματα, φυσικά, οι ομάδες θα παίξουν σε τροχιά σύγκρουσης. Οι φορείς στοιχημάτων δίνουν ένα μικρό πλεονέκτημα στους φιλοξενούμενους, αν και ακόμη και τα στατιστικά δείχνουν πόσο δύσκολο είναι για τους Ρωμαίους να παίξουν με την Τορίνο, οπότε δύσκολα θα κερδίσουν τρεις βαθμούς. Η πιο ελκυστική επιλογή είναι το στοίχημα στην ανταλλαγή των γκολ που θα σημειωθούν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *