The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τορίνο εναντίον Γιουβέντους: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ювентус-Торино-18.02

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σαββάτο, 15 Οκτωβρίου 2022, 7:00 μ.μ.

Ολυμπιακό Στάδιο του Τορίνου

Το σοβαρό ντέρμπι του Τορίνο ανάμεσα στην Τορίνο και τη Γιουβέντους θα διακοσμήσει το πρόγραμμα της δέκατης αγωνιστικής της Serie A.

Τορίνο

Δέκατη θέση, 11 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 8:11 είναι η σημερινή επίδοση της Τορίνο, που πριν από ένα μήνα ήταν πολύ ψηλότερα στη βαθμολογία. Το θέμα είναι ότι μετά τη νίκη με 1:0 επί της Λέτσε η ομάδα έχασε τρεις συνεχόμενες φορές από την Ίντερ (0:1), τη Σασουόλο (0:1) και τη Νάπολι (1:3), καθώς σημείωσε ισοπαλία 1:1 με την Έμπολι.

Γιουβέντους

Σε παρόμοιο χρονικό διάστημα, η Γιουβέντους, με ποικίλη επιτυχία, είχε συναντήσεις με Φιορεντίνα (1:1), Σαλερνιτάνα (2:2), Μόντσα (0:1), Μπολόνια (3:0) και Μίλαν (0:2). Οι φιλοδοξίες πρωταθλήτριας δεν παρατηρούνται εδώ. Έχοντας σημειώσει 13 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 12:7, η «Γηραιά Κυρία» βρίσκεται στη σεμνή όγδοη θέση.

Πρόβλεψη

Αυτή τη στιγμή, η διαφορά κατηγορίας μεταξύ Τορίνο και Γιουβέντους είναι ελάχιστη, παρά το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες δεν συγκαταλέγονται στις παραγωγικές. Η πρόβλεψή μου: δεν θα δούμε πολλά γκολ να σημειώνονται εδώ. Οπότε ποντάρουμε στο under 2.5 απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *