The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τορίνο εναντίον Ίντερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Фиорентина-Интер-05.02b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 14 Μαρτίου 2021, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο του Τορίνου

Στη Serie A, η περιοδεία ξεκινά την Παρασκευή. Αλλά θα υπάρξουν πολλά παιχνίδια, όπως πάντα, την Κυριακή. Ο σημερινός ηγέτης, Ίντερ, θα παίξει επίσης αυτή την ημέρα. Θα ταξιδέψει στον Τορίνο, ο οποίος αγωνίζεται για επιβίωση. Οι ειδικοί του ιστότοπου μοιράζονται μια μεμονωμένη πρόβλεψη για τον αγώνα στις 14 Μαρτίου 2021.

Η Τορίνο έπεσε στη ζώνη υποβιβασμού

Η Τορίνο στις 19 Φεβρουαρίου κέρδισε εναντίον ενός άμεσου ανταγωνιστή, της Κάλιαρι… Και στη συνέχεια αναγκάστηκε να φύγει για καραντίνα λόγω του κρούσματος του κοροναϊού. 2 αγώνες χάθηκαν, το ταξίδι στη Ρώμη στη Λάτσιο ακυρώθηκε από τις τοπικές αρχές του Πιεμόντε, κάτι που μπορεί να έχει ως συνέπεια την ήττα. Εν τω μεταξύ, οι «νησιώτες» έχουν αλλάξει τον τεχνικό τους και, έχοντας κερδίσει μερικές φορές, έχουν ήδη προσπεράσει τους «ταύρους». Υπήρχε ελπίδα για απάντηση την περασμένη Κυριακή, όταν ο σύλλογος επέστρεψε στο πρωτάθλημα με τον αγώνα στην έδρα της Κροτόνε. Όμως εκεί όλα τελείωσαν με τη νίκη των «Πυθαγόρειων» με σκορ 4-2. Πριν από αυτό έχασαν 7 φορές στη σειρά, και γενικά ουσιαστικά η Τορίνο δεν έχει πραγματικές πιθανότητες επιβίωσης. Όμως, φαίνεται, οι παίκτης είναι έτοιμοι να πάρουν μαζί τους στη Serie B και στο κλαμπ από τη Τορίνο.

Η Ίντερ δεν έχει σχέδια να σταματήσει στο δρόμο για ένα όνειρο

Οι «Νερατζούρι» έχουν παίξει ήδη αυτήν την εβδομάδα, έκλεισαν τον προηγούμενο γύρο της Serie A τη Δευτέρα. Υποτίθεται ότι θα ήταν ένα σοβαρό τεστ, επειδή η αντίπαλη ήταν η φιλόδοξη Αταλάντα, που αγωνίζεται για να προκριθεί το Champions League. Οι Μπεργκαμάσκι στο Giuseppe Meazza ήταν όντως ενεργοί και καλοί, και, ίσως, άξιζε τουλάχιστον ισοπαλία. Αλλά δεν χρησιμοποίησαν τις πιθανότητές τους, ενώ ο Σκρινιάρ με το μοναδικό σουτ στο δοκάρι άνοιξε το τέρμα έκλεισε του Sportiello. Κατάφεραν να διατηρήσουν αυτό το 1:0 και, ως εκ τούτου, το πλεονέκτημα έναντι των διωκτών (έως τη γειτονική Μίλαν 6 βαθμούς, μέχρι τη Γιουβέντους 10, αλλά έχει το παιχνίδι στο χέρι). Αυτή είναι η 7η συνεχόμενη νίκη στο Calcio και ο 9ος αήττητος αγώνας. Ωστόσο, ο Λουκάκου, ο πιο επικίνδυνος στους «μαύρο-μπλε», έχει ήδη αποτύχει να σκοράρει δύο φορές στη σειρά.

Προσωπικές συναντήσεις

Η Τορίνο είναι μια αρκετά ισχυρή ομάδα που είχε προηγουμένως πάρει βαθμούς από τον σύλλογο του Μιλάνου. Αλλά τώρα η Ίντερ έχει ένα σερί από 3 νίκες. Τον Νοέμβριο του 2020 οι «ταύροι» δεν βοήθησε το γεγονός ότι είχαν προβάδισμα 2-0 μέχρι το 64ο λεπτό, αλλά στο τέλος έχασαν 2-4.

Πρόβλεψη

Η Τορίνο εξακολουθεί να αισθάνεται τα αποτελέσματα του κοροναϊού, και αυτό δεν είναι αντίπαλος για τον ηγέτη που ανέβασε ρυθμούς. Στοιχηματίζουμε στη νίκη της Ίντερ με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,7).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *