The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τζένοα εναντίον Ίντερ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Интер-Фиорентина-22.07b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020, 8:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γένοβα. Στάδιο Luigi Ferraris

Ο τριακοστός έκτος γύρος της Σέριε A θα μας δώσει μια ενδιαφέρουσα αντιπαράθεση μεταξύ της Τζένοα και της Ίντερ.

Τζένοα

Μετά από τριάντα πέντε αγώνες η Τζένοα σημείωσε μόνο 36 πόντους με διαφορά τερμάτων 44:65, αυτό οδήγησε στην πτώση της στη δέκατη έβδομη θέση της κατάταξης. Προς τιμήν των «γρίφων» έχουν κερδίσει τις πρόσφατες συναντήσεις τους με τους Σαμπντόρια (2:1), Λέτσε (2:1) και ΣΠΑΛ (2:0). Ταυτόχρονα, ηττήθηκαν από τη Τορίνο (0:3) και τη Νάπολι (1:2).

Ίντερ

Η Ίντερ με 73 πόντους και τα διαφορά τερμάτων 74:36 βρίσκεται στη Τρίτη θέση, έχοντας χάσει εντελώς τις πιθανότητες για το Scudetto. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες οι Nerazzurri νίκησαν αποτελεσματικά την Τορίνο 3:1 και τη ΣΠΑΛ 4:0, παίζοντας ισοπαλία 2:2 με τη Βερόνα, 2:2 με τη Ρόμα και 0:0 με τη Φιορεντίνα.

Πρόβλεψη

Προς το παρόν η Ίντερ είναι πολύ ισχυρότερη από την Τζένοα, η οποία, επιπλέον, είναι σχεδόν η χειρότερη στο πρωτάθλημα όσον αφορά το παιχνίδι στην αμυντική. Νομίζω ότι οι Μιλανέζοι θα εκμεταλλευτούν με χαρά τα προβλήματα του αντιπάλου και θα επιστρέψουν στο σπίτι τους με τρεις βαθμούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Ίντερ με απόδοση 1,65.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *