The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τζένοα εναντίον Ίντερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Дженоа-Интер-25.02_cr

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Luigi Ferraris Stadium

Η Παρασκευή στην Ιταλία θα σηματοδοτηθεί από μια μη τυπική απόφαση των διοργανωτών της Serie A. Όχι μόνο θα γίνουν δύο αγώνες το απόγευμα της εργάσιμης ημέρας, αλλά θα είναι και αγώνες με τη συμμετοχή δημοφιλών κολοσσών. Η Μίλαν θα αγωνιστεί με την Ουντινέζε στο Σαν Σίρο. Και η Ίντερ θα έχει ταξίδι στη Γένοβα για να παίξει εναντίον της Τζένοα. Οι σύλλογοι βρίσκονται σε αντίθετες πλευρές της βαθμολογίας – θα υπάρξει πραγματική μάχη ή είναι όλα ξεκάθαρα σε αυτό το ζευγάρι;

Η Τζένοα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση

Οι «Γκρίφινς» άλλαξαν επιτέλους ιδιοκτήτη. Όμως, μέχρι στιγμής, οι αισιόδοξες προβλέψεις που σχετίζονται με την άφιξη νέων επενδυτών δεν έχουν πραγματοποιηθεί καθόλου. Και τα φιλόδοξα σχέδια έπρεπε να αναδιαμορφωθούν σε κάτι σαν «έστω να επιβιώναμε». Το πείραμα με την πρόσκληση του Σεφτσένκο ήταν προφανώς ανεπιτυχές: υπό τον Αντρέι όλα μετατράπηκαν από «κακία» κατάσταση σε «απλά τρομερή». Ωστόσο, μετά τη σχετικά γρήγορη παραίτηση του Ουκρανού, η κατάσταση δεν βελτιώθηκε και πολύ, επομένως δεν πρόκειται μόνο για τον τεχνικό. Η ομάδα είναι αδύναμη από μόνη της και οι χειμωνιάτικοι νεοφερμένοι δεν λένε τίποτα ιδιαίτερο μέχρι στιγμής (ειδικά από τη στιγμή που υπήρξαν απώλειες, με αρχηγό τον Pandev). Δεν νίκησαν ούτε τη Σαλερνιτάνα ούτε τη Βενέτσια, σε τι μπορούν να ελπίζουν;

Η Ίντερ θα παλέψει για να υπερασπιστεί τον τίτλο

Πριν από μια εβδομάδα, στο τελευταίο μεσοβδόμαδο, η ομάδα έχασε εντός έδρας στο δικό της Τζουζέπε Μεάτσα από τη Λίβερπουλ. Αυτά τα 0-2, λαμβάνοντας υπόψη τη δύναμη των αντιπάλων, ουσιαστικά σημαίνουν το τέλος του αγώνα στο Champions League, και αντίο, μέχρι το επόμενο φθινόπωρο, με την ευρωπαϊκή διοργάνωση. Τώρα όμως όλη η προσοχή θα είναι στραμμένη στον Σιμόνε Ιντζάγκι και τους θαλάμους του σε εργασίες στην εγχώρια αρένα. Θυμόμαστε βέβαια ότι ο σύλλογος έχει ήδη περάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ωστόσο, το κύριο πράγμα είναι να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το Scudetto. Μέχρι τον Ιανουάριο, φαινόταν ότι μπορούσε να παρακάμψει τους ανταγωνιστές, ακόμη και να ξεφύγει από αυτούς. Όμως, η ήττα στο ντέρμπι από τη Μίλαν και μόνο ισοπαλία κόντρα στη Νάπολι, έσπρωξαν τους Νεροατζούρι πίσω στη 2η θέση. Υπήρχε ευκαιρία να προσπεράσουν τους δύο ανταγωνιστές στον τελευταίο γύρο, αλλά η πρωταθλήτρια έχασε απροσδόκητα από τη Σασουόλο με 0-2!

Προηγούμενοι αγώνες

Η Τζένοα κέρδισε για τελευταία φορά ακριβώς πριν από 4 χρόνια, τον Φεβρουάριο του 2018. Μετά από αυτό, η Ίντερ κέρδισε 7 συνεχόμενες φορές, και με απίστευτη διαφορά τερμάτων 25-0. Στον 1ο γύρο του τρέχοντος πρωταθλήματος στο Μιλάνο οι γηπεδούχοι πέτυχαν 4 αναπάντητα γκολ κόντρα στους Γκρίφινς.

Πρόβλεψη

Η Ίντερ δεν θα επιτρέψει δεύτερο συνεχόμενο λάθος, ειδικά από τη στιγμή που ξεκουράστηκε. Ποντάρουμε στη νίκη των φιλοξενούμενων με χάντικαπ «-1,5 γκολ» (απόδοση 1,99).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *