The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τίρανα εναντίον Μακάμπι Τελ-Αβίβ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Tirana(Alb)-MaccabiTelAviv(Isr)-06.07

Προκριματικά για το Europa League

Στάδιο Σελμάν Στερμάσι, Τίρανα

Ημερομηνία αγώνα: 06/07/2017 09:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ένα από τα δεύτερα παιχνίδια του πρώτου προκριματικού γύρου του Europa League θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Τίρανας και Μακάμπι από το Τελ Αβίβ. Οι μέλλον αντίπαλοι είναι ομάδες εντελώς διαφορετικού επίπεδου, η Μακάμπι όχι πολύ καιρό πριν ήταν η πρωταθλήτρια του Ισραήλ, αυτή η ομάδα έχει παίξει στο Champions League, έχει εκτεταμένη διεθνή εμπειρία, ενώ η Τίρανα ακόμη και στο πρωτάθλημα της Αλβανίας δεν είναι η ισχυρότερη ομάδα.

Εκτός έδρας ήττα

Τίρανα έχει χάσει τον πρώτο αγώνα από την Μακάμπι εκτός έδρας με σκορ 0:2. Η πρώτη μπάλα χάθηκε στο 27ο λεπτό από τον Cohen, η δεύτερη μπήκε στην εστία των Αλβανών στο 64ο λεπτό από τον Das. Θα πρέπει να πούμε ταυτόχρονα ότι η Τίρανα είναι ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού. Στη σεζόν 2016 – 17 στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Αλβανίας οι μελλοντικοί γηπεδούχοι εντός έδρας έπαιξαν 18 αγώνες, όπου σημείωσαν επτά νίκες, οχτώ ισοπαλίες και μόλις τρεις ήττες.

Δεύτερη στο Ισραήλ

Η Μακάμπι στη σεζόν 2016–17 έδωσε την πρωτεία στο Ισραήλ στην ομάδα Χάποελ Μπερ Σεβά. Συνολικά η Μακάμπι σημείωσε μόλις 56 πόντους σε 26 παιχνίδια, τρεις μονάδες λιγότερες από την Χάποελ. Εκτός έδρας η Μακάμπι στο πλαίσιο του πρωταθλήματος έπαιξε 13 αγώνες, όπου σημείωσε οκτώ νίκες και τρεις ήττες, καλύτερα από τους μελλοντικούς φιλοξενουμένους εκτός έδρας έπαιξαν μόνο οι παίκτες από την Μακάμπι Πέταχ Τίκβα.

Πρόβλεψη

Τίρανα ξέρει καλά να παίξει εντός έδρας παιχνίδια, αλλά αυτή η ομάδα έχει πολύ μικρή διεθνή εμπειρία. Με τη σειρά της η Μακάμπι σχεδόν κάθε σεζόν παίρνει μέρος σε διάφορες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αυτή η ενδεκάδα παίζει πολύ καλά εκτός έδρας και σίγουρα θα προσπαθήσει να κερδίσει στο επερχόμενο παιχνίδι. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μακάμπι με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,60.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *