The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Στρασμπούρ εναντίον Λιλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Страсбург-Лилль-14.10

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Stade de la Meinau

Στρασμπούρ

Με τον ερχομό του Στέφαν Ζουλιέν, η Στρασμπούρ άρχισε να παίζει πολύ καλύτερα από τις προηγούμενες σεζόν. Ο νεαρός Γάλλος ειδικός την πρώτη χρονιά με την ομάδα κατέκτησε την 6η θέση στο πρωτάθλημα, δείχνοντας τολμηρό επιθετικό ποδόσφαιρο. Η τρέχουσα σεζόν είναι πολύ πιο δύσκολο για τους «κυανόλευκους» να κρατήσουν το επίπεδο, αλλά η Στρασμπούρ προσπαθεί να διορθώσει το ανεπιτυχές ξεκίνημα της σεζόν.

Τις τελευταίες 2 σεζόν οι «κυανόλευκοι» έχουν δείξει καλή απόδοση σε κόρνερ. Η ίδια η ομάδα σερβίρει 5 κόρνερ κατά μέσο όρο και επιτρέπει στους αντιπάλους να το κάνουν αυτό. Τουλάχιστον 9 κόρνερ έγιναν την περασμένη σεζόν σε 25 από 38 παιχνίδια, στην τωρινή περιοδεία τα στατιστικά είναι ακόμα καλύτερα. Σε 7 από τις 9 συναντήσεις καταγράφηκαν 9 ή περισσότερα κόρνερ.

Λιλ

Η Λιλ έχει αλλάξει πολύ πριν από την τρέχουσα σεζόν. «Τα παιδιά» πούλησαν τους αρχηγούς της ομάδας για περισσότερα από 90 εκατομμύρια, άλλαξαν προπονητή. Η ομάδα μπαίνει στη σεζόν με μεγάλες ελπίδες και ένα νέο ανανεωμένο ρόστερ. Μέχρι στιγμής, για μένα προσωπικά, η Fonseca και η Λιλ χαρακτηρίζονται από αστάθεια. Η ομάδα κέρδισε 5 αγώνες, αλλά έχασε γκολ σε 9 στα 10 παιχνίδια. Επιπλέον, «τα παιδιά» έχουν δεχτεί 18 γκολ σε 10 συναντήσεις. Η Λιλ έχει καλή ενδεκάδα, αλλά την ίδια στιγμή δεν μπορεί να αποδώσει σταθερά. Τα λάθη στην άμυνα είναι πολλά, υπάρχει έλλειψη ομαδικότητας που επηρεάζει το αποτέλεσμα.

Η Λιλ είναι ένας από τους κορυφαίους του πρωταθλήματος όσον αφορά τα κόρνερ αυτή τη σεζόν. Η ομάδα από ψύχραιμη επίθεση στο πρόσωπο των Ούνα, Γκόμεζ και Μπάμπα σπάει την αντίπαλη άμυνα. Επιπλέον, οι πλευρικοί αμυντικοί συνδέονται συνεχώς. Αυτή τη σεζόν, «τα παιδιά» κάνουν κατά μέσο όρο 6 κόρνερ ανά αγώνα. Η Λιλ έχει πετύχει 19 κόρνερ στα δύο τελευταία παιχνίδια της. Συνολικά, σε 7 στους 10 αγώνες της τρέχουσας σεζόν, εκτελέστηκαν 9 ή περισσότερα κόρνερ σε παιχνίδια με τη Λιλ.

Πρόβλεψη

Ο αγώνας είναι σημαντικός και για τις δύο ομάδες. Και οι δύο χρειάζονται επειγόντως βαθμούς, οπότε πιστεύω ότι το πλάγιο επιθετικό παιχνίδι των ομάδων θα φέρει πολλά κόρνερ. Επιπλέον, στα πέντε τελευταία παιχνίδια, οι σύλλογοι κέρδισαν 9 ή περισσότερα κόρνερ. Νομίζω ότι η τάση θα συνεχιστεί. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: κόρνερ over 9 (απόδοση 1,72).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *