The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Στουτγκάρδη – Μπάγερν: η πρόβλεψη για τον αγώνα 09/04/2016

Штутгарт-Бавария-09.04

Ανακοίνωση και πρόβλεψη για τον αγώνα Στουτγκάρδη – Μπάγερν Μονάχου. Σάββατο 9 Απριλίου 2016, Στουτγάρδη, «Mercedes-Benz-Arena», 16:30 (UTC/GMT +2), 1η γερμανική Μπουντεσλίγκα, 29 αγωνιστική.

Αποδόσεις στο Paris Match: νίκη της Στουτγάρδης – 7.00, ισοπαλία – 4.70, νίκη της Μπάγερν – 1.45.

Στουτγκάρδη

Βρίσκοντας στη 12η γραμμή, 6 πόντους από τη “ζώνη του υποβιβασμού”, οι γηπεδούχοι του επερχόμενου αγώνα έρχονται στη γραμμή του τερματισμού όχι και σε πιο ήρεμο περιβάλλον. Ωστόσο, πρέπει επίσης να θυμηθούμε ότι το χειμώνα η κατάσταση τους φαινόταν σχεδόν απελπιστική. Έχοντας προσθέσει στην επίθεση, η ομάδα πρόσθεσε και στο βαθμολογικό πίνακα.

Στους τελευταίους 14 γύρους ανήκουν σχεδόν όλες οι νίκες των “Swabians” στην τρέχουσα σεζόν, αλλά στα 6 προηγούμενα παιχνίδια της Bundesliga κατάφεραν να κερδίσουν μόνο μία φορά. Μια εβδομάδα νωρίτερα για άλλη μια φορά η ενδεκάδα του Jurgen Kramnoy έπαιξε διασκεδαστικό παιχνίδι – 2:2 στο γήπεδο του Darmstadt.

Μπάγερν

Η Μπάγερν είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους συμμετέχοντες του πρωταθλήματος (66 γκολ – περισσότερο έχει μόνο η Ντόρτμουντ), σε 7 τελευταίες επίσημες συναντήσεις κατάφερε να σκοράρει περισσότερα από ένα γκολ σε μόλις δύο αγώνες. Την Τρίτη με σκορ 1:0 νίκησε την Μπενφίκα και το περασμένο Σαββατοκύριακο επίσης εντός έδρας ηττηθεί η Άιντραχτ.

Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα η Μπάγερν διατηρεί 5-ποντο προβάδισμα από τον κύριο ανταγωνιστή της. Ο τίτλος του πρωταθλητή γίνεται όλο και πιο κοντά στους κατοίκους του Μονάχου, αφού έμεινε να παίξουν συνολικά μόλις 6 γύρους.

Πρόβλεψη: Στουτγκάρδη – Μπάγερν Μονάχου

Εκτός έδρας η Μπάγερν σκοράρει δύο φορές λιγότερο, και αυτό είναι που έχει χάσει σχεδόν όλους τους πόντους της στην Bundesliga της φετινής σεζόν. Η Στουτγάρδη η οποία έχει προσθέσει δυνάμεις είναι απρόβλεπτη και δεν εντυπωσιάζει στην άμυνα, αλλά μπορεί να δημιουργήσει μερικές 100% πιθανότητες για γκολ στο τέρμα του κάθε αντιπάλου.

Δημοφιλές στοίχημα: over 2,5


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *