The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Στουτγκάρδη εναντίον Ντόρτμουντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Штутгарт-БоруссияД-08.04_cr

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 8 Απριλίου 2022, 9:30 μ.μ.

Mercedes-Benz Arena

Θα υπάρχει πολύ λιγότερο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο την Παρασκευή σε σύγκριση με το προηγούμενο βράδυ, όταν παίζονται τα προημιτελικά του Europa League και του Conference League. Ωστόσο, θα ανοίξουν νέοι γύροι σε ορισμένα κορυφαία πρωταθλήματα. Κατά παράδοση θα παίξουν την πρώτη συνάντηση και στην Μπουντεσλίγκα. Αυτή τη φορά η Στουτγάρδη φιλοξενεί την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Και οι δύο χρειάζονται βαθμούς. Ποιος θα τους κερδίσει;

Η Στουτγάρδη όλη αυτή τη σεζόν παλεύει για την επιβίωση

Η Στουτγάρδη έγινε άλλο ένα παράδειγμα αναφοράς του «συνδρόμου της 2ης σεζόν». Έχοντας ανέβει στην κορυφαία κατηγορία με τον Pellegrino Matarazzo, στο τελευταίο πρωτάθλημα κατάφεραν να πετύχουν σοβαρά αποτελέσματα και να τερματίσουν στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Αλλά σε αυτή την κλήρωση, τα επιτεύγματα είναι πολύ πιο μέτρια. Ο σύλλογος κερδίζει περίπου έναν βαθμό κατά μέσο όρο ανά γύρο και αυτό στην Bundesliga απειλεί με υποβιβασμό. Τον Μάρτιο, ωστόσο, υπήρχε μία πολλά υποσχόμενη περίοδο, με νίκες επί της Γκλάντμπαχ και της Άουγκσμπουργκ. Αλλά και οι αντίπαλοι δεν κοιμόντουσαν, κερδίζοντας επίσης. Ενώ τον Απρίλιο η Στουτγάρδη ξεκίνησε μόνο με ισοπαλία, αν και εκτός έδρας, αλλά στο γήπεδο ενός από τους γείτονες αουτσάιντερ, της Αρμίνια.

Η Ντόρτμουντ τερματίζει ξανά στη θέση της

Οι «μαυροκίτρινοι» ουσιαστικά ολοκλήρωσαν τη σεζόν για τον εαυτό τους. Για ποιο πράγμα να αγωνιστούν πραγματικά; Στο Champions League, οι Γερμανοί αποκλείστηκαν εντυπωσιακά μετά τη φάση των ομίλων, όχι λιγότερο απροσδόκητα στους 32 οι Γερμανοί έχασαν από την Ρέιντζερς Γλασκόβης. Ακόμη και το κύπελλο που κατάφεραν να κατακτήσουν την περασμένη σεζόν, το οποίο ήταν ανεπιτυχές σε γενικές γραμμές, δεν είναι πλέον διαθέσιμο. Η Γκραντ στα μέσα Ιανουαρίου έχασε με σκορ 1-2 από τη Σεντ Πάουλι. Απομένει μόνο η Μπουντεσλίγκα, αλλά εκεί, ακόμη και υπό τον Μάρκο Ρόσα, δεν αλλάζει τίποτα ουσιαστικά. Όπως τα περισσότερα προηγούμενα χρόνια, η Ντόρτμουντ δεν ήταν αρκετά καλή για να συναγωνιστεί με την Μπάγερν Μονάχου (αν και δεν είναι επίσης ιδιαίτερα σταθερή). Ταυτόχρονα, όμως, δεν είναι ξεκάθαρο ποιος άλλος μπορεί να «μετακινήσει» τις «σφίγγες» από τη 2η θέση τους. Ωστόσο, το 1-4 στο «Signal Iduna Park» από τη Ρμ Λειψίας ήταν ένα οδυνηρό χαστούκι. Θα ξυπνήσει όμως τους παίκτες του Μάρκο Ρόουζ;

Προηγούμενοι αγώνες

Από το καλοκαίρι του 2010, η Στουτγάρδη έχει καταφέρει να κερδίσει μόνο 2 συναντήσεις. Ναι, μια από τις νίκες ήταν την περασμένη σεζόν. Όμως από τότε, η Ντόρτμουντ σημείωσε 3-2 εκτός έδρας στο παρελθόν και 2-1 εντός έδρας τη φετινή σεζόν.

Πρόβλεψη

Η Ντόρτμουντ είναι απλά υποχρεωμένη να απαντήσει στην ήττα από τους «ταύρους». Η Στουτγάρδη είναι για λύπηση, είναι καταδικασμένη σε ήττα από τον άγριο Χόλαντ και την παρέα του. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Ντόρτμουντ με απόδοση 1,99.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *