The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Στουτγκάρδη εναντίον Μάιντς: πρόβλεψη για τον αγώνα

Штутгарт-Майнц-29.01b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021, 9:30 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Αρένα Μερσέντες-Μπενζ

Στη Γερμανία αυτή η εβδομάδα αφέθηκε για ξεκούραση, σε αντίθεση με την προηγούμενη, δεν θα υπάρξει περιοδεία στην Bundesliga στα μεσοβδόμαδα. Η επόμενη θα ξεκινήσει παραδοσιακά από την Παρασκευή με τον αγώνα Στουτγκάρδη εναντίον Μάιντς, ο νεοφερμένος της σεζόν θα παίξει ενάντια στη ομάδα που έχει κολλήσει στη ζώνη υποβιβασμού. Ποιος θα κερδίσει σημαντική νίκη; Το αναλυτικό τμήμα του ιστότοπου παρουσιάζει τη δωρεάν πρόβλεψη για τον αγώνα στις 29 Ιανουαρίου 2021.

Η Στουτγκάρδη επιβραδύνθηκε τον τελευταίο καιρό

Οι «Σουηβοί» ολοκλήρωσαν τον 1ο γύρο στη μέση της κατάταξης. Δεν ήταν κακό αποτέλεσμα για τον σύλλογο που μόνο το φθινόπωρο επέστρεψε στην Μπουντεσλίγκα 1 για άλλη μια φορά. Ο νεοφερμένος επίσης φαινόταν καλός τον Ιανουάριο. Έχασε ελάχιστα από την ΡΜ Λειψίας λόγω του γκολ στο 67ο λεπτό, μετά νίκησε την Άουγκσμπουργκ εκτός έδρας και κέρδισε βαθμούς από τον συμμετέχοντα στο πλέι-οφ του Champions League, Μπορούσια Γλάντμπαχ. Αλλά ήταν, μέχρι στιγμής, η τελευταία επιτυχία του Πελεγκρίνο Ματαράτσο. Η Στουτγκάρδη έχασε και τους δύο τελευταίους αγώνες της Μπουντεσλίγκα. Στην αρχή, ηττήθηκε απροσδόκητα από έναν άλλο νεοφερμένο, την Αρμίνια, η οποία έστειλε 3 αναπάντητα γκολ στο Μπίλεφελντ. Ενώ στις 23 Ιανουαρίου, παρά τον γκολ του Silas Wamangituk στην αρχή (ήδη το 10ο φετινό σεζόν), η ομάδα έχασε και στο Φράιμπουργκ.

Η Μάιντς έχει δείξει ότι είναι επικίνδυνο να την υποτιμάνε

Οι «Karnevalsverein» έχουν πάψει από καιρό να λάμπουν. Και ήδη αρκετές φορές ήταν κοντά στην αποχώρηση  από την 1η Μπουντεσλίγκα. Αλλά πριν κατάφερναν να ανεβάζουν ρυθμούς έγκαιρα και να κερδίζουν αρκετούς βαθμούς για να επιβιώσουν. Ωστόσο στην τρέχουσα κλήρωση, ακόμη και μετά την αλλαγή του τεχνικού, ο σύλλογος φαινόταν πολύ αδύναμος. Η ελπίδα εμφανίζεται μόνο αυτόν τον μήνα, υπό τον Bo Svensson η ομάδα έχει ήδη εκπλήξει αρκετές φορές. Είναι αξιοσημείωτο ότι το έκανε σε αγώνες με τους γίγαντες. Στην αρχή είχε προβάδισμα 2-0 πριν από το διάλειμμα με την Μπάγερν Μονάχου (αν και έλαβε 5 γκολ στο 2ο ημίχρονο), τερμάτισε με 1-1 τον αγώνα εναντίον της Μπορούσια στο Ντόρτμουντ. Αλλά ακόμη και μετά από αυτό, κανείς δεν πίστευε ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο κάτι κακλό περιμένει το αουτσάιντερ στη συνάντηση με την ΡΜ Λειψίας. Οι «ταύροι» πήραν δύο φορές το προβάδισμα, αλλά ο Νιακάτε απάντησε με το διπλό του, και στην αρχή του 2ου ημιχρόνου ο Μπαρέιρο κατέγραψε το τελικό 3-2. Τα αστέρια του Γιούλιαν Νάγκελσμαν είχαν 40 λεπτά για να διορθώσουν τα πάντα, αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Μάιντς είχε 4 νίκες στη σειρά. Αλλά η Στουτγκάρδη, έχοντας επιστρέψει στην Μπουντεσλίγκα, κέρδισε σίγουρα τους Καρναβαλιστές 4-1 εκτός έδρας το φθινόπωρο.

Πρόβλεψη

Ίσως «Σουηβοί» τώρα δεν θα είναι σε θέση να καταγράψουν την ίδια συντριπτική νίκη όπως τον Σεπτέμβριο. Αλλά πρέπει να νικήσουν ξανά την Μάιντς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Στουτγκάρδη με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *