The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Στουτγκάρδη εναντίον Αμβούργο: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Штутгарт-Гамбург-28.05b

Β΄ Κατηγορία ποδοσφαίρου της Γερμανίας

Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Mercedes-Benz Arena Stadium (Στουτγκάρδη, Γερμανία)

Το πρόγραμμα του εικοστού όγδοου γύρου της 2η Μπουντεσλίγκα  θα τελειώσει με βασική μάχη μεταξύ της περίφημης Στουτγκάρδης και της Αμβούργου.

Στουτγκάρδη

Τέσσερις συνεχόμενες αποτυχίες στις αναμετρήσεις με την Χόλσταϊν (2:3), την Γουέχεν (1:2), την Αρμίνια (1:1) και την Γκρόιτερ Φουρτ (0:2) επιδείνωσαν σημαντικά τις πιθανότητες της Στουτγκάρδης να επιστρέψει στην ποδοσφαιρική ελίτ μετά από ένα χρόνο. Τώρα η ομάδα είναι τρίτη, με 45 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 44:33. Αλλά με αυτόν τον ρυθμό, κινδυνεύουν να πέσουν ακόμη χαμηλότερα.

Αμβούργο

Η απόδοση του Αμβούργου είναι ελαφρώς καλύτερη: 46 βαθμοί στο ενεργητικό, διαφορά τερμάτων 50:30 και η δεύτερη θέση στην κατάταξη. Αν και οι «δεινόσαυροι» στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν φαίνονταν πολύ πειστικοί. Ως αποτέλεσμα, η μόνη νίκη 2:1 επί της Ρέγκενσμπουργκ, ισοπαλία 2:2 με την Γκρόιτερ Φουρτ και 0:0 με την Αρμίνια, καθώς και ένα φιάσκο 0:2 από την Ζανκτ Πάουλι και 0:3 από την Έρτσγκεμπίργκε Άουε.

Πρόβλεψη

Η Στουτγκάρδη θεωρείται ένα μικρό φαβορί αυτής της αναμέτρησης, αλλά η ομάδα από το Αμβούργο έχει αρκετούς πόρους για να το αποτρέψει. Πιστεύω ότι οι ομάδες θα επιδείξουν εξαιρετικό ισορροπημένο ποδόσφαιρο με επαρκή αριθμό γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: το ακριβές σύνολο των γκολ είναι από 2 έως 3 με απόδοση 1,97.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *