The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Στουρμ Γκρατς εναντίον Ντιναμό Κιέβου: πρόβλεψη για τον αγώνα

Штурм-ДинамоКиев-09.08

Champions League Τρίτος προκριματικός γύρος – Φάση 2 από 2

Τρίτη, 9 Αυγούστου 2022, 9:30 μ.μ.

Merkur Arena

Στις 9 Αυγούστου θα παίξει τον δεύτερο προκριματικό αγώνα του Champions League οι Στουρμ Γκρατς και Ντιναμό Κιέβου. Το προγνωστικό για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων ετοίμασαν οι ειδικοί του πόρου μας.

Η Στουρμ Γκρατς πρέπει να δείξει το μέγιστο

Αν και η Στουρμ έχει μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία, ο σύλλογος δεν έχει παίξει στη φάση των ομίλων του Champions League εδώ και 10 χρόνια, οπότε αυτός είναι ένας μεγάλος στόχος για την ομάδα. Αυτή τη σεζόν, η ομάδα παίζει με ποικίλες επιτυχίες, στο πρωτάθλημα κατάφεραν να νικήσουν την ίδια τη Σάλτσμπουργκ εντός έδρας 2:0, ενώ σημείωσαν εκτός έδρας ισοπαλίες εναντίον της Wolfsberger και της Ried με το ίδιο σκορ 1:1. Για τη Στουρμ τα ευρωπαϊκά κύπελλα είναι προτεραιότητα, αλλά το πρώτο παιχνίδι δεν έδειξε την καλύτερη φυσική ετοιμότητα της ομάδας.

Οι Κιεβίτες ξέρουν πώς να επιτυγχάνουν αποτελέσματα σε δύσκολες συνθήκες

Έχουμε ήδη γράψει πολλές φορές για τη δύσκολη κατάσταση στη Ντιναμό Κιέβου, τα εντός έδρας παιχνίδια πρέπει να γίνονται στην Πολωνία και οι ξένοι παίκτες σταδιακά εγκαταλείπουν τον σύλλογο. Στην τρέχουσα πρόκριση, η Ντιναμό πέρασε με πολύ κόπο τη Φενέρμπαχτσε, αν και ο αντίπαλος φαινόταν καλύτερος. Με όχι το καλύτερο παιχνίδι, η ομάδα κατάφερε να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όχι τέλειες συνθήκες δεν μπορούν να εξηγηθούν από την απουσία επίσημων αγώνων. Σταδιακά οι παίκτες του Λουτσέσκου ανεβάζουν ρυθμούς, αν και η πρόοδος δεν είναι τόσο σημαντική.

Το πρώτο παιχνίδι

Δύσκολο αποδείχθηκε το πρώτο παιχνίδι, το οποίο ξεκίνησαν πιο ενεργά οι Αυστριακοί, οι οποίοι δημιούργησαν τρεις ευκαιρίες στο ημίχρονο, εκ των οποίων οι δύο ήταν για γκολ. Στη μία περίπτωση ο τερματοφύλακας Μπουσσάν έσωσε τους Κιεβίτες, στην άλλη ο παίκτης της Στουρμ σούταρε ψηλότερα. Η πρώτη ευκαιρία της Ντιναμό οδήγησε σε γκολ, ο Ντούμπιντσακ έβγαλε σέντρα, ο Καραβάεφ σούταρε καθαρά στη γωνία. Μετά το γκολ που σημειώθηκε, το παιχνίδι ηρέμησε, η Ντιναμό δεν έκανε ουσιαστικά λάθη, ήταν κιόλας κοντά στο δεύτερο γκολ, ως αποτέλεσμα – 1:0 υπέρ του ουκρανικού γίγαντα.

Πρόβλεψη

Φυσικά, αναμένεται ένα πολύ δύσκολο ματς, όπου έμπειροι παίκτες του Κιέβου θα παίξουν με το σκορ, ενώ η Στουρμ θα προσπαθήσει να δώσει τον ρυθμό. Οι γηπεδούχοι είναι το ελάχιστο φαβορί εδώ, αν και πιστεύουμε ότι η Ντιναμό δεν έχει χειρότερες πιθανότητες επιτυχίας. Η επιλογή με το στοίχημα X2 φαίνεται καλή – οι φιλοξενούμενοι δεν θα χάσουν (απόδοση 1,58).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *