The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σταντάρ εναντίον Άρσεναλ: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 12 Δεκεμβρίου 2019

LONDON, ENGLAND - OCTOBER 03: Gabriel Martinelli celebrates scoing the 1st Arsenal goal during the UEFA Europa League group F match between Arsenal FC and Standard Liege at Emirates Stadium on October 03, 2019 in London, United Kingdom. (Photo by David Price/Arsenal FC via Getty Images)

Γιουρόπα Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος ΣΤ – 6 ημέρα αγωνιστικής από 6

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019, 7:55 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Μορίς Ντουφράν

Στο πλαίσιο του έκτου γύρου της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ η βελγικ’η Σταντάρ θα συναντηθεί με η Άρσεναλ Λονδίνου. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 12.12.2019 στις 7:55 μ.μ. στο Στάδιο Μορίς Ντουφράν.

Σταντάρ

Η Σταντάρ αυτή τη σεζόν στο Γιουρόπα Λιγκ δεν φαινόταν πολύ σταθερή. Μετά από πέντε γύρους η ομάδα από το Βέλγιο έχει μόνο επτά βαθμούς και ψευδείς ευκαιρίες πρόκρισης στα πλέι-οφ. Η Σταντάρ χειρότερα απ’ όλους στη τετράδα έπαιξε στην άμυνα, γι’ αυτό δέχτηκε 8 γκολ σε πέντε αγώνες. Στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα, ωστόσο, νίκησε την γερμανική Άιντραχτ Φραγκφούρτης (2:1) και έπαιξε ισοπαλία με την Πορτογαλική Γκιμαράες (1:1).

Άρσεναλ

Η Άρσεναλ βρίσκεται σε δύσκολες στιγμές. Παρά το γεγονός ότι ο Unai Emery αποχώρησε από την ομάδα, ο Freddie Yunberg δεν έκανε θετική εντύπωση στους παίκτες. Του ανταπόδωσαν με την ήττα από την Μπράιτον 1:2. Στο Γιουρόπα Λιγκ η Άρσεναλ είναι στην πρώτη θέση, έχοντας κερδίσει τρεις εναρκτήριους αγώνες, αλλά στη συνέχεια έπαιξε ισοπαλία με την Γκιμαράες (1:1), και στη συνέχεια έχασε από την Άιντραχτ Φραγκφούρτης (1: 2).

Πρόβλεψη

Η Σταντάρ χρειάζεται νίκη με το μεγαλύτερο δυνατό αποτέλεσμα επί της Άρσεναλ. Παρόλο που ο σύλλογος του Λονδίνου είναι πολύ χάλια στην άμυνα, θα πρέπει να κερδίσει βαθμούς κόντρα στη βέλγικη μεσαία ομάδα. Τόσο πολύ που στον πρώτο γύρο η ομάδα του Emery τους νίκησε συντριπτικά στο Στάδιο Έμιρεϊτς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Άρσεναλ με χάντικαπ 0.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *