The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σπόρτινγκ Λισαβόνας εναντίον Πάσος Φερέιρα: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Спортинг-ПасушдеФеррейра-12.06b

Πρωτάθλημα Πορτογαλίας

Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020, 11:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Λισαβόνα. Στάδιο “Jose Alvalade”

Σε έναν από τους αγώνες του εικοστού έκτου γύρου της Primera League θα συναντηθούν Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Πάσος Φερέιρα. Οι ειδικοί μας έχουν ήδη ετοιμάσει την αποκλειστική πρόβλεψη για τον αγώνα στις 12 Ιουνίου 2020.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Μετά από είκοσι πέντε παιχνίδια η Σπόρτινγκ σημείωσε 43 βαθμούς, χάρη σ’ αυτό εγκαταστάθηκε στην τέταρτη θέση με διαφορά τερμάτων 39:28. Δεν είναι μυστικό ότι είναι πολύ πιο εύκολο για τα «λιοντάρια» να παίζουν στο δικό τους γήπεδο, όπου πρόσφατα νικήθηκαν Μποαβίστα (2:0) και Άβες (2:0). Ταυτόχρονα υπήρξαν λάθη εκτός έδρας σε μονομαχίες με την Ρίο Άβες (1:1), Φαμαλισάο (1:3) και Βιτόρια Γκιμαράες (2:2).

Πάσος Φερέιρα

Παρά την τρέχουσα δέκατη έκτη θέση με 25 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 21:36, η Πάσος Φερέιρα απομακρύνθηκε έξι βαθμούς από τη ζώνη υποβιβασμού. Νίκες 3:2 πάνω από τη Ρίο Άβες, 3:1 έναντι Άβες και 2:1 έναντι Φαμαλισάο βοήθησαν τους «πράσινο-κόκκινους» να σταθεροποιηθεί τη θέση στην κατάταξη, αλλά οι νίκες αντικαταστάθηκαν από φιάσκο 0:3 από τη Μαρίτιμο και 1:2 από την Βιτόρια Γκιμαράες.

Πρόβλεψη

Τα άνευ όρων φαβορί του επερχόμενου αγώνα είναι οι γηπεδούχοι, το επίπεδο των οποίων είναι πολύ υψηλότερο. Επιπλέον, πιστεύω ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα προσπαθήσει να λύσει όλα τα ερωτήματα σχετικά με τον νικητή στο πρώτο κιόλας ημίχρονο του παιχνιδιού. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο πρώτο ημίχρονο και τον αγώνα με απόδοση 1,91.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *