The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σπόρτινγκ Λισαβόνας εναντίον Μαρίτιμο: προγνωστικά για τον αγώνα

РиуАве-Спортинг-07.12

Λιγκ Καπ Πορτογαλίας – Φάση ομίλων – Όμιλος Β – Αγωνιστική 3/3
Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022, 10:45 μ.μ.
Στάδιο Ζοζέ Αλβαλάδε

Η φετινή ποδοσφαιρική σεζόν αποδείχθηκε μοναδική λόγω του γεγονότος ότι εν μέσω τουρνουά συλλόγων, στα τέλη του φθινοπώρου και στις αρχές του χειμώνα, διεξάγεται το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ωστόσο, η Πορτογαλία δεν εγκατέλειψε τη συνηθισμένη μορφή του Λιγκ Καπ, τώρα εδώ παίζεται η φάση ομίλων. Δεν υπάρχει χρόνος για αναβολή αυτών των αγώνων, οπότε οι σύλλογοι πρέπει να παίξουν αυτή τη στιγμή, παρά την επιτυχία της εθνικής Πορτογαλίας στο Κατάρ. Έτσι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας την Τρίτη θα παίξει εντός έδρας με τη Μαρίτιμο. Για τους αναγνώστες του ιστότοπου, είναι διαθέσιμη η πρόβλεψη για τον αγώνα στις 13 Δεκεμβρίου 2022.
Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας προσπαθεί να πετύχει σοβαρούς στόχους
Τα «λιοντάρια» συγκαταλέγονται στα μεγαθήρια του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, αλλά Νο. 3, πιο κάτω από αιώνιους ανταγωνιστές, τόσο της Πόρτο όσο και της γειτονικής Μπενφίκα. Με τον σημερινό τεχνικό, πολλά ήταν δυνατά. Ο Ρούμπεν Αμορίμ τους οδήγησε στον τίτλο του πρωταθλήματος, σπάζοντας την παρατεταμένη παύση. Όμως την περασμένη σεζόν έχασαν την κούρσα από τους «δράκους» και τώρα φαίνεται ότι ο φιλόδοξος σύλλογος, προσπαθώντας να δείξει τον εαυτό του τόσο στην Primeira όσο και στο Champions League, δεν τα κατάφερε και στα δύο μέτωπα. Άραγε είναι σημαντικό να αποδειχθεί σε άλλα τουρνουά, συμπεριλαμβανομένου του Λιγκ Καπ. Εκεί, παρά τη διαρροή προσωπικού στις εθνικές ομάδες, ξεκίνησαν από το 6-0 με τη Φαρένσε. Με τη Ρίο Άβε τερμάτισαν πιο σεμνά, αλλά και πάλι με αυτοπεποίθηση, 2-0.
Η Μαρίτιμο εξασφάλισε την ιδιότητα μεσαίας ομάδα στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο
Τα «Λιοντάρια της Μαδέρας» βρίσκονται στα περίχωρα, ακόμη και για τα πορτογαλικά πρότυπα – στο Φουντσάλ. Ταυτόχρονα όμως εδώ και καιρό και σταθερά παραμένουν στην Primeira. Τα αποτελέσματα είναι συνήθως μέτρια, αλλά, πρώτον, από καιρό σε καιρό καταφέρνει να σκοράρει, ανεβαίνοντας στην 5-6η θέση και δεύτερον, υπήρξαν επιτυχίες στο κύπελλο. Δύο συνεχόμενες φορές, το 2015 και το 2016, έφταναν στον τελικό (έστω και με οριστική αποτυχία). Και τις δύο φορές ήταν υπό μορφής του Λιγκ Καπ! Τώρα, όμως, δεν υπάρχει χρόνος για απόσπαση της προσοχής σε διάφορα τουρνουά, όπως φαίνεται: η Μαρίτιμο είχε τρομερό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Πλέον έχει 1 νίκη και 6 βαθμούς σε 13 αγώνες. Φυσικό λοιπόν το ξεκίνημα στο κύπελλο από το 0-1 εντός έδρας με τη Ρίο Άβε. Εξάλλου, με τη Φαρένσε από τη 2η κατηγορία σημείωσαν 0-2.
Προηγούμενοι αγώνες
Η Σπόρτινγκ, φυσικά, κέρδισε τη μερίδα του λέοντος στις συναντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο. Αλλά η τελευταία συνάντηση των αντιπάλων, τον Φεβρουάριο, έληξε με ισοπαλία στο Φουντσάλ 1:1.
Πρόβλεψη
Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο Λιγκ Καπ δείχνει σταθερή. Σας προτείνουμε να στοιχηματίσετε στη νίκη της με χάντικαπ -1,5 και απόδοση 1,69.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *