The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σπαρτάκ Μόσχας εναντίον ΤΣΣΚΑ Μόσχας: πρόβλεψη για τον αγώνα

SpartakMoscow-CSKAMoscow-19.08

Πρωτάθλημα Ρωσίας

Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αρένα Ατκρίτιε (Μόσχα)

Στον τελευταίο αγώνα του έκτου γύρου του πρωταθλήματος Ρωσίας θα δούμε την πραγματική μάχη των τιτάνων της Μόσχας. Προτείνουμε σε όλους την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Σπαρτάκ Μόσχας εναντίον ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Μέχρι στιγμής αβέβαιη Σπαρτάκ

Η ομάδα ξεκίνησε άσχημα στο πρωτάθλημα Ρωσίας, ο σύλλογος έδειξε θαμπό παιχνίδι, χωρίς να εντυπωσιάσει με τα αποτελέσματα. Μια αίσθηση ελπίδας εμφανίστηκε στους οπαδούς μετά την νίκη επί της Τουν 3:2. Μετά από αυτό υπήρξε σημαντική νίκη στο πρωτάθλημα στον αγώνα με την Αχμάτ 3:1. Στο δεύτερο παιχνίδι η Σπαρτάκ νίκησε την Τουν 2:1 εντός έδρας. Τουλάχιστον εμφανίστηκε το αποτέλεσμα, το παιχνίδι δεν εντυπωσιάζει ακόμα, η ομάδα φαινόταν καλή μόνο στο παιχνίδι με την Αχμάτ. Ο Bakaev σίγουρα ξεχωρίζει σε σχέση με τους συνεργάτες του, βρήκε το παιχνίδι του. Δεν θα βγει στο γήπεδο στη σύνθεση της Σπαρτάκ ο Πόντσε, ο οποίος έχει αποκλειστεί. Στο βαθμολογικό πίνακα η Σπαρτάκ μέχρι στιγμής καταλαμβάνει την έβδομη θέση, έχοντας 8 βαθμούς στο ενεργητικό.

Ασταθής ΤΣΣΚΑ

Η ΤΣΣΚΑ ξεκίνησε με την ήττα στο πρωτάθλημα, αλλά μετά η ομάδα κατάφερε να κερδίσει τρεις νίκες στη σειρά, φάνηκε ότι τα πράγματα καλυτέρεψαν. Μια άλλη απογοήτευση ήταν ο αγώνας του τελευταίου γύρου, όπου η στρατιωτική ομάδα δεν κατάφερε να νικήσει εντός έδρας τον νεοφερμένο από το Σότσι – 0:0. Επιπλέον, φαίνεται ότι η ομάδα έχασε τον κύριο γκολαδόρο της, τον Fedor Chalov, στον οποίο σε ένα από τα επεισόδια του τελευταίου αγώνα έσπασαν τη μύτη του. Η ΤΣΣΚΑ έχει 10 βαθμούς στο ενεργητικό της, η νίκη στο επόμενο παιχνίδι θα μειώσει το χάσμα από τον ηγέτη σε ένα βαθμό.

Στατιστικά προσωπικών συναντήσεων

Την περασμένη σεζόν η ομάδα του στρατού κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρα της με σκορ 2:0 και να παίζει ισοπαλία εντός έδρας – 1:1.

Πρόβλεψη

Οι εταιρείες στοιχημάτων δίνουν το ελάχιστο πλεονέκτημα στην ΤΣΣΚΑ, κάτι που είναι εντελώς δικαιολογημένο. Η ΤΣΣΚΑ φαίνεται τώρα πιο συγκεντρωμένη και πιο σοβαρή, ενώ η Σπαρτάκ βρίσκεται ακόμα σε πλήρες χάος στο γήπεδο και στα αποδυτήρια. Δεδομένου ότι ο αγώνας είναι σοβαρός, κανείς δεν ρισκάρει τζάμπα. Σας προτείνουμε λοιπόν να ποντάρετε στο σύνολο είναι κάτω από 2,5. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *