The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σπαρτάκ Μόσχας εναντίον Τουν: πρόβλεψη για τον αγώνα

SpartakMoscow-FCThun-15.08

Γιουρόπα Λιγκ – Τρίτος προκριματικός γύρος – Φάση 2 από 2

Αρένα Ατκρίτιε (Μόσχα)

Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2019, 7:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Οι περισσότεροι ρώσοι οπαδοί στις 15 Αυγούστου θα νοιάζονται μόνο για έναν αγώνα, στον οποίο θα συναντηθούν η Μόσχα Σπαρτάκ και η Τουν Ελβετίας. Για αυτόν τον αγώνα ετοιμάσαμε την πρόβλεψη μας.

Πρώτος αγώνας

Ο αγώνας στην Ελβετία αποδείχθηκε εξαιρετικός, οι Σπαρτιάτες άρχισαν καλύτερα και πήραν το προβάδισμα 2:0 μετά το πρώτο ημίχρονο. Οι παίκτες της Τουν κατόρθωσαν να δείξουν χαρακτήρα στο δεύτερο ημίχρονο και να ισοφάρισαν. Μετά από αυτό οι Μοσχοβίτες είχαν ωραία ευκαιρία να βγουν μπροστά, αλλά ο Schürrle δεν κατάφερε να σκοράρει το ποινή. Εντούτοις, οι Ρώσοι κατάφεραν να αρπάξουν τη σημαντικότερη νίκη με σκορ 3:2.

Η Σπαρτάκ ξαναζωντάνεψε

Ο σύλλογος της Μόσχας αρχίζει τελικά να συνέρχεται, μετά από την ανεπιτυχή αρχή στο πρωτάθλημα Ρωσίας. Η πρώτη ανάσα φρέσκου αέρα ήταν η νίκη στην Ελβετία, μετά την οποία οι Σπαρτιάτες κέρδισαν μια πολύτιμη νίκη στο πρωτάθλημα Ρωσίας, νικώντας την Akhmat με σκορ 3:1. Η επιτυχία αυτή επέτρεψε στο σύλλογο να ανέβει στην έβδομη θέση στο ρωσικό πρωτάθλημα. Ίσως τώρα θα γίνει ψυχολογική ώθηση, την οποία οι φίλαθλοι της ομάδας περίμεναν τόσο πολύ. Η Σπαρτάκ πρέπει να συνεχίσει οπωσδήποτε τη νικηφόρα σειρά της και να κερδίσει στο επερχόμενο παιχνίδι, οι Μοσχοβίτες είναι αρκετά ικανοί γι’ αυτό.

Ασυμβίβαστη Τουν

Στον πρώτο αγώνα η Τουν έδειξε τον χαρακτήρα, αν και η ομάδα έχασε, αλλά έπαιξε αρκετά αξιόλογα. Μετά από αυτό οι Ελβετοί κέρδισαν επίσης στο εγχώριο πρωτάθλημα, νικώντας τη Λουκέρνη 2:0. Η Τουν προς το παρόν είναι η τέταρτη στο πρωτάθλημά της, παρόλο που η ομάδα κατάφερε να σημειώσει μόνο 5 βαθμούς σε τέσσερις αγώνες.

Πρόβλεψη

Δεδομένης της τρέχουσας κατάστασης των Μοσχοβιτών, δεν είναι καθόλου δύσκολο να κάνουμε πρόβλεψη για τον αγώνα Σπαρτάκ Μόσχας – Τουν. Η «λαϊκή ομάδα» έχει καλό χάντικαπ για να προχωρήσει στον επόμενο γύρο, οι Ελβετοί πρέπει να σκοράρουν τουλάχιστον δύο φορές. Πιστεύουμε ότι η ενδεκάδα του Oleg Kononov βιώνουν τη ψυχολογική έξαρση, οπότε ποντάρουμε στην καθαρή νίκη της Σπαρτάκ στον επερχόμενο αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Σπαρτάκ Μόσχας με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *