The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σπαρτάκ Μόσχας εναντίον Μπράγκα: πρόβλεψη για τον αγώνα

SpartakMoscow-SportingBraga-29.08

Γιουρόπα Λιγκ – Πλέι-οφ – Φάση 2 από 2

Αρένα Ατκρίτιε

Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019, 8:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους σημαντικότερους αγώνες της Πέμπτης στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, βέβαια, θα διεξαχθεί στη Μόσχα, όπου η τοπική Σπαρτάκ θα φιλοξενεί την πορτογαλική Μπράγκα. Ο ιστότοπός μας ετοίμασε την πρόβλεψη για τον αγώνα Σπαρτάκ Μόσχας εναντίον Μπράγκα.

Μάχη στην Πορτογαλία

Ο πρώτος αγώνας έληξε με σκορ1-0 υπέρ της Μπράγκας. Οι Πορτογάλοι είχαν το πλεονέκτημα, αλλά ο σύλλογος της Μόσχας φαινόταν αρκετά άξιος στον εκτός έδρας αγώνα. Ήταν σαφές ότι με τέτοια Μπράγκα μπορεί να παίξει και να την περάσει. Το πλεονέκτημα στο σκορ είναι στην πλευρά των Πορτογάλων, αλλά δεν είναι τόσο δύσκολο να το κερδίσει πίσω.

Σπαρτάκ Μόσχας δεν είναι τόσο άσχημη

Για τη Σπαρτάκ η σεζόν ξεκίνησε με ανελέητη κριτική για το παιχνίδι και τα αποτελέσματα. Αποδεικνύεται ότι ο σύλλογος βαθμιαία αποκτούσε φόρμα, αν κοιτάξετε τώρα τα αποτελέσματα, όλα δεν είναι τόσο άσχημα. Οι σπαρτακιστές στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος Ρωσίας στο 90ο + 1ο λεπτό άρπαξαν τη εκτός έδρας νίκη από Κρίλια Σοβέτοφ (2:1). Αυτό επέτρεψε στον σύλλογο να ανέβει στην πρώτη θέση, βέβαια άλλες 4 ομάδες έχουν τον ίδιο αριθμό βαθμών, ο αγώνας στη Ρωσία είναι πολύ σφιχτός. Οι Μοσχοβίτες καλούνται οπωσδήποτε να μπουν στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα είναι αρνητικό, αλλά αρκετά «εργατικό». Το πρώτο παιχνίδι αφήνει την ελπίδα για ένα θετικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση.

Μπράγκα μπορεί να περαστεί

Η πορτογαλική Μπράγκα είναι ισχυρός σύλλογος που δεν μπορεί να νικηθεί με το έτσι θέλω. Από την άλλη πλευρά, αυτή η ομάδα δεν μπορεί να ονομαστεί επίσης μεγιστάνας. Σε αυτό το προκριματικό για το Γιουρόπα Λιγκ οι Πορτογάλοι κέρδισαν και τους τρεις αγώνες τους μέχρι στιγμής, δύο φορές εναντίον Brennby και μία φορά εναντίον Σπαρτάκ. Όπως κάθε ομάδα της χώρας της, η Μπράγκα ξέρει να «στεγνώνει» το παιχνίδι, το ίδιο οι Πορτογάλοι θα κάνουν στον επερχόμενο αγώνα με τη Σπαρτάκ Μόσχας. Η ομάδα σημείωσε μόλις 4 βαθμούς σε τρία παιχνίδια του πορτογαλικού πρωταθλήματος, γεγονός που δεν δείχνει την καλύτερη κατάσταση των παικτών.

Πρόβλεψη

Ο αγώνας θα είναι ο κύριος έλεγχος για τη «λαϊκή» ομάδα, πολλοί άρχισαν να μιλάνε ότι η Σπαρτάκ Μόσχας δείχνει επιτέλους τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Η πρόκριση στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ είναι πολύ σημαντική, και μετά ό, τι βγει. Πιστεύουμε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μεγάλη πιθανότητα επιτυχίας, αλλά ας πάρουμε και αντασφάλιση, το προτεινόμενο στοίχημα είναι νίκη των φιλοξενούμενων με μηδενικό χάντικαπ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Σπαρτάκ Μόσχας με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,73.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *