The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σπαρτάκ Μόσχας εναντίον Μπενφίκα: προγνωστικά για στοίχημα

Спартак-Бенфика-03.08

Champions League – Τρίτος προκριματικός γύρος – Φάση 1 από 2

Τετάρτη, 4 Αύγουστος 2021, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Otkritie Arena

Αυτή η εβδομάδα είναι ξεχωριστή, οι καλύτεροι σύλλογοι στην Ανατολική Ευρώπη συμμετέχουν στον αγώνα για πρόκριση στον κύριο γύρο του Champions League. Πρώτα, το βράδυ της Τρίτης, η Σαχτάρ Ντόνετσκ θα ταξιδέψει στο Βέλγιο για να παίξει με τη Γκενκ. Και το βράδυ της Τετάρτης, η Σπαρτάκ Μόσχας θα φιλοξενήσει την Μπενφίκα στην Otkritie Arena. Θα καταφέρουν να κερδίσουν τους Πορτογάλους εντός έδρας;

Η Σπαρτάκ Μόσχας επέστρεψε στον κύριο ευρωπαϊκό διαγωνισμό

Οι «ερυθρόλευκοι» στο Champions League ξεκίνησαν τελευταία φορά το 2018, όταν έχασαν άδοξα από τον πρώτο τους αντίπαλο, τον ΠΑΟΚ (0-0 εντός έδρας, 2-3 εκτός έδρας). Την περασμένη σεζόν δεν συμμετείχε καθόλου σε διεθνείς αγώνες, ίσως αυτό τους έκανε καλό. Ως αποτέλεσμα, κατάφεραν να κάνουν άλμα στο RPL από την 7η θέση στη 2η… Αλλά αυτό υπό τον Domenico Tedesco. Τώρα υπάρχει αίσθηση  ότι, έχοντας υπογράψει για αντικατάσταση τον Rui Vitoria, τα αφεντικά της «ομάδας του λαού» έχουν ηρεμήσει. Δεν έχουν ακόμη ενισχύσει πραγματικά το ρόστερ, έχοντας διώξει τους προφανώς περιττούς παίκτες όπως ο Γκλουτστσένκοφ, ο Γουίεφ και ο Τιμοφέεφ. Ενώ οι γείτονες, εν τω μεταξύ, υπογράφουν επιφανή παιδιά για τη βάση.

Η Μπενφίκα απέτυχε ουσιαστικά στην περασμένη σεζόν

Οι «αετοί» ήταν πρωταθλητές το 2019, αλλά δεν διατήρησαν τον τίτλο, κάνοντας ένα βήμα πίσω. Για να κερδίσει ξανά το «χρυσό» απέναντι στην Πόρτο, στη Λισαβόνα επέστρεψαν τον Χόρχε Χεσούς, ο οποίος μόλις έκανε θόρυβο στη Βραζιλία με τη Φλαμένγκο, έχοντας κερδίσει τόσο την τοπική Serie A όσο και το Copa Libertadores. Η σύνθεση, αρκετά καλή, ενισχύθηκε διεξοδικά από τους Otamendi, Vertongen, Darwin Nunez, Waldschmidt και έναν άλλο Γερμανό, τον Weigl, που είχε μετακομίσει λίγο νωρίτερα. Στην πραγματικότητα οι «αετοί» έπεσαν στην τρίτη θέση και ήταν τυχεροί που αυτή τη φορά ήταν αρκετή για το δικαίωμα συμμετοχής στην πρόκριση. Αυτό το καλοκαίρι μέχρι στιγμής οι Πορτογάλοι περισσότερο πωλούν, έσπρωξαν με επιτυχία τον αποτυχημένο Πεδρίνιο στη Σαχτάρ, ο Ταβάρες βρίσκεται ήδη στην Άρσεναλ του Λονδίνου. Ο Ζοάο Μάριο επέστρεψε στην πατρίδα του, ο μέσος θα είναι σε θέση να πει κάτι για το τι να περιμένουν από τη Σπαρτάκ, εναντίον της οποίας έπαιξε.

Προηγούμενοι αγώνες

Το 2012 οι σύλλογοι έπαιξαν στο Champions League, αλλά ήδη στη φάση των ομίλων. Τότε αντάλλαξαν εντός έδρας νίκες. Ωστόσο, πιο ενδιαφέρουσα είναι η διαμάχη μεταξύ των «αετών» και του Ρούι Βιτόρια, του πρώην τεχνικό τους…

Πρόβλεψη

Μέχρι στιγμής οι ειδικοί δεν πιστεύουν στους Ρώσους. Αλλά η Μπενφίκα δεν έχει παίξει επίσημες συναντήσεις από την άνοιξη, οπότε πιστεύουμε ότι οι γηπεδούχοι σίγουρα δεν θα χάσουν από αυτήν εντός έδρας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Σπαρτάκ Μόσχας με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *