The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΣΠΑΛ εναντίον Σαμπντόρια: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 4 Νοεμβρίου 2019

СПАЛ-Сампдория-04.11b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάντιο Πάολο Μάτσα

Στο πλαίσιο του 11ου γύρου του πρωταθλήματος Ιταλίας η ΣΠΑΛ θα συναντηθεί με τη Σαμπντόρια. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 04/11/2019 στις 10:45 μμ. στο Στάντιο Πάολο Μάτσα

ΣΠΑΛ

Ιταλική ΣΠΑΛ αυτή τη σεζόν δεν διαφέρει καθόλου από τον εαυτό της του τελευταίου πρωταθλήματος Ιταλίας. Μετά από 10 γύρους η ομάδα βρίσκεται στη ζώνη υποβιβασμού στην 19η θέση και έχει μόνο επτά βαθμούς στο ενεργητικό της. Σε πρόσφατους αγώνες η ΣΠΑΛ έπαιξε ισοπαλία με τη Νάπολι (1:1), νίκησε την Πάρμα (1:0), αλλά έχασε από τη Γιουβέντους (2:0), την Κάλιαρι (2:0) και τη Μίλαν (1:0).

Σαμπντόρια

Τα πράγματα της Σαμπντόρια είναι πολύ χειρότερα από την περασμένη σεζόν. Η ομάδα έχασε τον προπονητή Μάρκο Τζανπάολο το καλοκαίρι, μετά από αυτό ο νέος τεχνικός δεν κατάφερε να παρακινήσει τους παίκτες. Τώρα η ομάδα ηγείται από τον Κλαούντιο Ρανιέρι, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει επιτύχει τίποτα σημαντικό. Η ομάδα βρίσκεται ακόμα στην τελευταία θέση με 5 βαθμούς και στους πρόσφατους αγώνες έχει παίξει ισοπαλία με τη Ρόμα (0:0) και τη Λέτσε (1:1), χάνοντας από τη Μπολόνια (2:1) και τη Βερόνα (2:0).

Πρόβλεψη

ΣΠΑΛ και Σαμπντόρια βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις στο πρωτάθλημα, έχοντας σημειώσει επτά και έξι γκολ αντίστοιχα. Και οι δύο ομάδες επικεντρώνονται στην άμυνα, η οποία επίσης παίζει ασταθές. Ως εκ τούτου, στην προσωπική τους συνάντηση θα προσπαθήσουν να κερδίσουν βαθμούς και δεν θα αποκαλυφθούν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 γκολ.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *