The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σπέτσια εναντίον Σαμπντόρια: πρόβλεψη για τον αγώνα

Специя-Сампдория-11.01b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ιταλία. Λα Σπέτσια. Στάδιο Alberto Picco

Στον επόμενο αγώνα του δέκατου έβδομου γύρου της Serie A θα αγωνιστούν οι ισχυρές μεσαίες ομάδες του τουρνουά – Σπέτσια εναντίον Σαμπντόρια.

Σπέτσια

Ο νεοφερμένος στην ελίτ Σπέτσια βρίσκεται στη δέκατη έκτη θέση της κατάταξης με 14 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 21:31. Την παραμονή οι «αετοί» νίκησε εντυπωσιακά τη Νάπολι 2:1. Αλλά πριν από αυτό σημείωσαν ισοπαλία 2:2 με την Μπολόνια, καθώς ηττήθηκαν 1:2 από την Ίντερ, 1:2 από τη Τζένοα και 0:1 από τη Βερόνα.

Σαμπντόρια

Νίκες 2:1 επί της Βερόνα, 3:1 επί της Κροτόνε και 2:1 επί της Ίντερ, μαζί με ήττες 2:3 από τη Σασουόλο και 0:1 από τη Ρόμα – έτσι ήταν το τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος για τη Σαμπντόρια. Τώρα το κλαμπ από τη Γένοβα είναι ενδέκατο με 20 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 25:26, εντελώς ικανοποιητικό αποτέλεσμα για τη Σαμπντόρια.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες ενεργούν με επιθετικό στυλ, οπότε οι αγώνες με τη συμμετοχή τους είναι συχνά πλούσιοι σε γκολ. Δεν πιστεύω ότι σε μια προσωπική συνάντηση η Σπέτσια και η Σαμπντόρια θα αποκλίνουν από τη φιλοσοφία τους για το παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Γιουβέντους και το σύνολο είναι πάνω από 2,5 0 με απόδοση 1,88.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *