The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σπάρτακ Μόσχας εναντίον Άρσεναλ Τούλα: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Спартак-АрсеналТула-29.08b

Πρωτάθλημα Ρωσίας

Σάββατο, 29 Αυγούστου 2020, 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αρένα Ατκρίτιε

Ο έκτος γύρος του πρωταθλήματος Ρωσίας θα ξεκινήσει το Σάββατο, όταν θα παιχτούν δύο αγώνες. Σε ένα από αυτούς η Σπάρτακ Μόσχας θα φιλοξενήσει την Άρσεναλ από την Τούλα.

Η Σπαρτάκ δείχνει καλό παιχνίδι

Η «λαϊκή ομάδα» δοκιμάζει για πολύ καιρό την υπομονή του μεγάλου στρατού των θαυμαστών της. Αυτή τη σεζόν υπάρχει ελπίδα για υψηλό αποτέλεσμα. Μετά από 5 γύρους η Σπάρτακ έχει 11 βαθμούς, που τους επιτρέπει να μοιράζονται τη δεύτερη θέση με τη Σότσι. Οι Μοσχοβίτες σίγουρα θα εμπνευστούν από το γεγονός ότι η διαφορά με τον ηγέτη αποτελεί μόνο ένα βαθμό, επειδή η Ζενίτ ηττήθηκε στον τελευταίο γύρο. Ενώ οι παίκτες του Domenico Tedesco έχουν 3 νίκες και δύο ισοπαλίες, δεν υπάρχουν ακόμη ήττες και οι ισοπαλίες ήταν άχρηστες, με τη Σότσι ο σκανδαλώδης διαιτητής τους εμπόδισε να κερδίσουν τρεις βαθμούς, ενώ με την Ουφά δεν υπήρχε αρκετή τύχη. Τώρα το κύριο πράγμα είναι να διατηρηθεί η σταθερότητα, με αυτό ο σύλλογος έχει μεγάλα προβλήματα τις τελευταίες σεζόν.

Η Άρσεναλ Τούλα είναι ακόμα ασταθής

Η Άρσεναλ Τούλα δεν ξεκίνησε καλά, έχει μόλις ένα βαθμό σε τρία παιχνίδια, κάτι που δεν είναι καθόλου καλό. Η ομάδα υπενθύμισε ότι είναι πολύ επικίνδυνη όταν νίκησε στον τέταρτο γύρο εντός έδρας με τη δυνατή Ντιναμό Μόσχας 2:0. Μετά από μια τέτοια επιτυχία από την ομάδα περίμεναν να κερδίσει την Χίμκι στον πέμπτο γύρο, η Άρσεναλ είχε πλεονέκτημα, ακόμη και στο τέλος του παιχνιδιού ο αντίπαλος είχε αποβολή, αλλά στο τέλος ο αγώνας έληξε με σκορ 1:1. Με πέντε βαθμούς ο σύλλογος βρίσκεται τώρα στην 11η θέση στην κατάταξη.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έπαιξαν 10 αγώνες μεταξύ τους στο πρωτάθλημα της Ρωσίας, δεν σημειώθηκε ποτέ ισοπαλία, πέντε νίκες για κάθε σύλλογο. Την περασμένη σεζόν καθεμία από τις ομάδες γιόρτασε νίκη εκτός έδρας, η Άρσεναλ – 1:0 και η Σπάρτακ – 3:2.

Πρόβλεψη

Οι Μοσχοβίτες είναι πολύ καλοί στην αρχή, αν και δεν ασκούν πάντα πίεση στον αντίπαλο. Αλλά με την Άρσεναλ Τούλα δεν είναι σαφές τι θα συμβεί στους παίκτες στο επόμενο παιχνίδι. Η Σπάρτακ αισθάνθηκε ότι μπορεί να αγωνιστεί για υψηλές θέσεις, μετά την αποτυχία του ηγέτη, σε περίπτωση νίκης η ομάδα θα βγει προσωρινά στην κορυφή. Σας προτείνουμε να στοιχηματίσετε στην επιτυχία των γηπεδούχων στην επερχόμενη μάχη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Σπάρτακ Μόσχας με απόδοση 1,59.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *