The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σούντουβα εναντίον ΑΠΟΕΛ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Suduva(Ltu)-APOEL(Cyp)-11.07

Τσάμπιονς Λιγκ

“Marijampolės sporto centro stadione”, Marijampolė

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η πρωταθλήτρια της Λιθουανίας Σούντουβα την Τετάρτη θα αγωνιστεί με την κυπριακή ΑΠΟΕΛ στα πλαίσια των πρώτων αγώνων του προκριματικού τουρνουά του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών φιλοξενούμενων, αν και αξίζει να δώσετε προσοχή στο γεγονός ότι το λιθουανικό πρωτάθλημα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, η Σούντουβα είναι σε καλή αγωνιστική φόρμα, τουλάχιστον στον εντός έδρας αγώνα η ομάδα του Βλαντιμίρ Τσεμπούριν θα προσπαθήσει να δώσει μάχη στους νησιώτες.

Ηγέτης της Λιθουανίας

Μετά από 19 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Λιθουανίας το 2018 η Σούντουβα κατάφερε να σκοράρει στο ενεργητικό της 45 βαθμούς, έχει χάντικαπ στο πλησιέστερο διώκτη, τη Ζαλγκίρις, 8 βαθμούς. Ωστόσο, αξίζει να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι ο Ζαλγκίρις έχει παίξει ένα παιχνίδι λιγότερο. Στις τελευταίες πέντε συναντήσεις η Σούντουβα κατάφερε να σημειώσει τρεις νίκες και δύο ήττες, οι ήττες καταγραφήκαν από τη Σπίρις  και Ζαλγκίρις.

Ενεργή προετοιμασία

Το πρωτάθλημα της Κύπρου της σεζόν 2017-18 ολοκληρώθηκε στα μέσα Μαΐου, από τότε ο ΑΠΟΕΛ δεν έπαιξε επίσημους αγώνες. Αλλά πριν από την έναρξη του Τσάμπιονς Λιγκ η καλύτερη ομάδα της Κύπρου έπαιξε τρεις φιλικούς αγώνες: έχασε από την πολωνική Arce 0:2, κέρδισε τη Λέγια 2:1 και τη Doksy 3:1. Ο ΑΠΟΕΛ είναι έμπειρος μαχητής του τουρνουά, αυτή η ομάδα παίζει αρκετά καλά στην άμυνα, σίγουρα θα εφαρμόσει τις ικανότητές της στην πράξη την προσεχή Τετάρτη.

Πρόβλεψη

Η Σούντουβα έχει την καλύτερη άμυνα στην ελίτ της Λιθουανίας, οι μελλοντικοί γηπεδούχοι έχασαν μόνο 10 γκολ σε 19 παιχνίδια. Ο ΑΠΟΕΛ στη σύνθεση υπερβαίνει τον αντίπαλο, αλλά χάνει από τους Λιθουανούς όσον αφορά την αγωνιστική κατάσταση. Σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να δοκιμάσετε να στοιχηματίσετε στο σύνολο είναι κάτω, οι Κύπριοι δεν θα αρνηθούν την ισοπαλία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3,0 με απόδοση 1,49.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *