The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σουόνσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Swansea-ManchesterUnited-19.08

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Σάββατο, 19 Αυγούστου, 2:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Liberty Stadium, Plasmarl

Το ερχόμενο Σάββατο στο δεύτερο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παίξει με την Σουόνσι. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στην πλευρά της Μάντσεστερ, η οποία ξεκίνησε πολύ δυναμικά στη σεζόν, νικώντας τη Γουέστ Χαμ στην έδρα της με συντριπτικό σκορ 4:0. Αλλά να μην υποτιμάμε τους Ουαλούς, οι οποίοι, με τη σειρά τους, έπαιξαν αρκετά καλά ενάντια Σαουθάμπτον, φέρνοντας στην Ουαλία το πρώτο βαθμό της σεζόν.

Καλή αρχή

Η Σουόνσι στη σεζόν 2016–17 αγωνιζόταν για την επιβίωση και κατάφερε να κρατήσει τη θέση στην ελίτ. Από πολλές απόψεις αυτό έχει συμβεί χάρη στο γεγονός ότι η ηγεσία αυτής της ομάδας έχει βάλει επικεφαλή της ομάδας τον Κλέμεν. Αυτός ο τεχνικός ήταν σε θέση να βρει το «κλειδί» στην ενδεκάδα του, και το πιο σημαντικό, ότι ο Πολ έχει στήσει το παιχνίδι της Σουόνσι στην άμυνα.

Θαυμάσια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε στη Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας με μεγαλειώδη νίκη επί της Γουέστ Χαμ με σκορ 4:0. Δύο φορές ο Λουκάκου, καθώς και ο Πογκμπά και ο Μαρτιάλ σκόραραν γκολ σε αυτό το παιχνίδι. Ως αποτέλεσμα, οι «κόκκινοι διάβολοι» μετά τον πρώτο γύρο ηγήθηκαν στην κατάταξη χάρη σε διαφορά τερμάτων. Επίσης από τρεις πόντους έχουν η Χάντερσφιλντ, Μάντσεστερ Σίτι, Τότεναμ, Άρσεναλ, Έβερτον, Μπέρνλι και Γουέστ Μπρομ, δηλαδή, οκτώ ομάδες. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να παραμείνει στην κορυφή, αλλά αυτό θα είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί.

Πρόβλεψη

Η Σουόνσι έχει καλοστημένο παιχνίδι σε άμυνα, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτός έδρας αυτή τη σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ δεν έχει παίξει ακόμα. Σε κάθε περίπτωση, οι «κύκνοι» δεν θα επιτρέψουν να επαναληφθεί αγώνας με την Γουέστ Χαμ, οι Ουαλοί εντός έδρας τους θα παλέψουν για τους βαθμούς, και ο Ζοζέ Μουρίνιο θα χαρεί, αν μπορέσει να φέρει από την Ουαλία την ελάχιστη νίκη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Σουόνσι με χάντικαπ +2 με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *