The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σουόνσι εναντίον Τότεναμ προβλέψεις για τον αγώνα

Swansea-Tottenham-02.01

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Λίμπερτι Στέιντιουμ

Τρίτη, 2 Ιανουαρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Οι κύκνοι επιτέλους έχουν νέο προπονητή, τον Πορτογάλο Carvalhal. Και αμέσως η Σουόνσι πέτυχε το αποτέλεσμα, νικώντας την Γουότφορντ εκτός έδρας. Είναι πολύ νωρίς για να πούμε ότι η ομάδα επανέρχεται, αλλά η ελπίδα υπάρχει. Τα σπερς είναι τώρα σε κίνηση, αλλά σε αυτό το παιχνίδι πιθανότατα δεν θα τους βοηθήσει ο κορυφαίος σκόρερ Kane (19/18), και αυτή η απώλεια για την Τότεναμ είναι σοβαρή. Νομίζω ότι στο Λίμπερτι Στέιντιουμ οι κύκνοι μπορούν να κρατήσουν το χάντικαπ +2 μπάλες.

Για 21 αγώνες στην Πρέμιερ Λιγκ οι κύκνοι δεν κατάφεραν να κρατήσουν αυτό το χάντικαπ σε μόνο 3 περιπτώσεις. Εντός έδρας στους 10 αγώνες η Σουόνσι δεν κράτησαν αυτό το χάντικαπ 2 φορές. Στα τελευταία 10 ματς αυτό το χάντικαπ δεν κρατήθηκε επίσης δύο φορές. Από τους 5 τελευταίους αγώνες στους 4 αυτό το χάντικαπ κρατήθηκε. Το μόνο που ανησυχεί είναι το γεγονός ότι οι κύκνοι έχασαν με μεγάλο σκορ και από τις δύο Μάντσεστερ και τη Λίβερπουλ. Αλλά νομίζω ότι μετά την εμφάνιση του νέου προπονητή, όπως και ταιριάζει σε τέτοιες περιπτώσεις, η Σουόνσι θα προσθέσει στο παιχνίδι και θα είναι σε θέση να δώσει μάχη στα σπερς στο Λίμπερτι Στέιντιουμ και να μην χάσει με μεγάλο σκορ.

Η Τότεναμ από 20 αγώνες στους 6 ήταν σε θέση να σπάσει αυτό το χάντικαπ. Εκτός έδρας η ενδεκάδα του Pochettino από 10 αγώνες αυτό το χάντικαπ κατάφερε να σπάσει 3 φορές. Στα τελευταία 5 παιχνίδια αυτό το χάντικαπ τα σπερς έσπασαν μόλις μία φορά. Επιπλέον, όπως έγραψα παραπάνω, στη Τότεναμ ίσως δε θα παίξει ο καλύτερος σκόρερ Kane λόγω ασθένειας. Αυτός αποτελεί την επιθετική δύναμη των σπερς. Έτσι, αν δεν παίζει, είναι ένα επιπλέον γεγονός υπέρ του στοιχήματός μας.

Όλοι οι κύριοι αμυντικοί των κύκνων θα μπορέσουν να λάβουν μέρος σε αυτόν τον αγώνα. Η Σουόνσι άλλαξε τον προπονητή, που θα πρέπει να προσθέσει κίνητρο στην ομάδα. Εντός έδρας στο Λίμπερτι από τις 5 τελευταίες προσωπικές συναντήσεις με τα σπέρς το χάντικαπ +2 μπάλες οι κύκνοι ήταν σε θέση να κρατήσουν μόλις 5 φορές. Επιπλέον, ίσως σε αυτόν τον αγώνα δεν θα παίξει ο Kane. Όσο για μένα, είναι καλύτερα να τραβήξετε με το χάντικαπ τη Σουόνσι, αντί να πάρετε αρνητικό χάντικαπ για τη Τότεναμ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη των γηπεδούχων με χάντικαπ +2 απόδοση 1,60.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *