The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σουηδία εναντίον Ρωσία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Sweden-Russia-20.11

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Λιγκ Α Όμιλος 2 – 6 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

 «Friends Arena», Solna

Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το πρόγραμμα των αγώνων στον όμιλο 2 της Λιγκ Α του Πρωταθλήματος Εθνών θα ολοκληρώνεται με μονομαχία μεταξύ των εθνικών της Σουηδίας και της Ρωσίας. Σε αυτόν τον αγώνα θα αποφασιστεί η μοίρα της πρώτης θέσης στον όμιλο, οι Σουηδοί είναι το ξεκάθαρο φαβορί, κάτι που είναι εντελώς λογικό, δεδομένων των προβλημάτων των Ρώσων με τη σύνθεση και της ικανότητας των Σουηδών να παίζουν στην έδρα τους.

Σουηδοί

Η εθνική ομάδα της Σουηδίας δεν κατάφερε να κερδίσει από τα πλέι-οφ του παγκόσμιου πρωταθλήματος, και συγκεκριμένα από τον αγώνα με την Ελβετία. Αλλά το περασμένο Σάββατο οι Σουηδοί εκτέλεσαν τη διαταγή του προπονητή τους, κατάφεραν να νικήσουν τους Τούρκους στην έδρα τους με σκορ 1:0. Τώρα σε περίπτωση νίκης στο επερχόμενο παιχνίδι οι «κίτρινο-μπλε» θα προκριθούν στα πλέι-οφ του Πρωταθλήματος Εθνών, ενώ η εθνική Ρωσίας θα διατηρήσει απλά την παρουσία της στη Λιγκ Β, κάτι που επίσης δεν είναι και τόσο άσχημο.

Ρώσοι

Η εθνική Ρωσίας διεξήγαγε εξαιρετικούς αγώνες το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, αλλά τώρα η ομάδα του Cherchesov αντιμετωπίζει προβλήματα σύνθεσης που είναι εξαιρετικά δύσκολο να λυθούν, αφού η Ρωσία σίγουρα δεν έχει πάγκο όπως η Ισπανία. Πριν από λίγες μέρες οι «αετοί» έπαιξαν στη Λειψία ενάντια στους Γερμανούς και έχασαν από τον αντίπαλο με σκορ 0:3. Ταυτόχρονα, αξίζει να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι η ομάδα του Λεβ έπαιξε με αρκετά πειραματική σύνθεση, αν και από την άλλη είναι φανερό ότι οι Γερμανοί έχουν αλλαγές και στη σύνθεση και στις κατευθυντήριες γραμμές.

Πρόβλεψη

Η εθνική Σουηδίας πριν από λίγο καιρό νίκησε τους Ολλανδούς και Ιταλούς στην έδρα τους, μετά από αυτό έπαιξε αρκετά καλά στο Παγκόσμιο Κύπελλο, οι μελλοντικοί γηπεδούχοι σίγουρα ξέρουν να επιτύχουν τους στόχους που έχουν θέσει μπροστά τους, αυτή είναι η δύναμή τους. Η Ρωσία θα έρθει να παίξει ισοπαλία, ακριβώς σε τέτοιους αγώνες οι «αετοί» έχουν προβλήματα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση:  η εθνική Σουηδίας δε θα χάσει + το σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *