The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σουηδία εναντίον Πορτογαλία: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Швеция-Португалия-08.09b

Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Γ – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Σουηδία. Στοκχόλμη. Στάδιο Friends Arena

Η εθνική Πορτογαλίας θα επισκεφθεί τους Σουηδούς ομολόγους τους στο δεύτερο γύρο της κατηγορίας Α του Πρωταθλήματος Εθνών.

Σουηδία

Η Σουηδία είναι μια ισχυρή μεσαία ομάδα της ευρωπαϊκής επιλογής, που προκρίνεται τακτικά σε παγκόσμια και ηπειρωτικά φόρουμ. Το τελευταίο επίτευγμα του Tre Krunur ήταν η πρόκριση στους προημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ωστόσο, στην αρχή του Πρωταθλήματος Εθνών η ομάδα έχασε αναμενόμενα 0:1 από τη Γαλλία.

Πορτογαλία

Τα τελευταία πέντε χρόνια η Πορτογαλία παραμένει στη λίστα των καλύτερων εθνικών ομάδων στον πλανήτη. Αν και στο Παγκόσμιο Κύπελλο το Celesao αποκλείστηκε στο στάδιο των 16, αλλά οι θρίαμβοι στο Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ 2019 και Euro-2016 είναι αναμφισβήτητα επιτυχία για τους παίκτες του Σάντος. Την παραμονή συνέχισαν το νικηφόρο άλμα τους, διασκεδάζοντας με την Κροατία (4:1).

Πρόβλεψη

Όσο για μένα, παίζοντας στην έδρα τους, οι Σουηδοί είναι σε θέση να επιβάλουν έναν αξιόλογο διαγωνισμό στους ισχυρούς Πορτογάλους. Ωστόσο, στο τέλος, οι φιλοξενούμενοι θα εφαρμόσουν σίγουρα την ανωτερότητά τους στην τάξη και θα κερδίσουν, αν και όχι μείζονα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Πορτογαλίας με απόδοση 1,87.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *