The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σουηδία εναντίον Νορβηγία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Швеция-Норвегия-05.06_cr

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Η – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Κυριακή, 5 Ιουνίου 2022, 9:45 μ.μ.

Φρεντς Αρένα

Το βράδυ της Κυριακής υπόσχεται να είναι αρκετά ενδιαφέρον. Στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο θα υπάρξουν αρκετές σοβαρές αναμετρήσεις μεταξύ των εθνικών ομάδων γειτονικών χωρών. Έτσι και στο Φρεντς Αρένα θα φιλοξενηθεί αγώνας μεταξύ εθνικών Σουηδίας και Νορβηγίας. Ποιος θα μπορέσει να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα; Οι δημοσιογράφοι του site μας έχουν ετοιμάσει μια πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 5 Ιουνίου 2022.

Η Σουηδία μπορεί σταδιακά να προετοιμάζεται για έναν νέο κύκλο

Το “Tre Krunur” υπό τον Jann Andersen έδειξε και ένα αξιοπρεπές παιχνίδι και, το σημαντικότερο, καλά αποτελέσματα. Το κορυφαίο αποτέλεσμα για τους Σκανδιναβούς ήταν ο προημιτελικός του προηγούμενου Μουντιάλ, ήταν καλύτερα μόνο στις ΗΠΑ το 1994, με «χάλκινα» μετάλλια. Ακολούθησε όμως πτώση. Το περασμένο καλοκαίρι, βγήκαν από τον όμιλο για το Euro, αλλά ήδη στους 16 οι Σουηδοί αποκλείστηκαν στην παράταση από την Ουκρανία. Στα προκριματικά δεν κατάφεραν να πάρουν την 1η θέση από την Ισπανία. Ήταν μοιραίο: στα πλέι οφ, τον Μάρτιο, το «Tre Krunur» πέρασε ωστόσο στην παράταση τη Τσεχία. Στη συνέχεια, όμως, υπήρξε εκτός έδρας αγώνας με τη φρέσκια Πολωνία, και η τελευταία σημείωσε εντός έδρας το 2-0. Λοιπόν, τώρα πρέπει να προετοιμάζονται για νέους κύκλους. Και χωρίς τον Ιμπραΐμοβιτς που δεν έφτασε τον Ιούνιο. Χωρίς αυτόν το καλοκαίρι ξεκίνησε με σίγουρη νίκη 2-0 επί της Σλοβενίας.

Η Νορβηγία δεν ανεβάζει ρυθμούς τόσο γρήγορα όσο θα ήθελε

Τα «λιοντάρια» είχαν καλές αποδόσεις στα τέλη του περασμένου αιώνα. Τότε ήταν που κατάφεραν να παίξουν δύο συνεχόμενες φορές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και μια φορά μάλιστα βγήκαν από έναν δύσκολο όμιλο. Το 2000, υπήρξε επίσης ένα ντεμπούτο στο Euro… Η επιτυχία δεν ήταν δυνατό να συνεχιστεί, για πολύ καιρό οι Νορβηγοί θεωρούνταν ίσως οι μεσαίοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Και μόλις τελευταίο καιρό κατάφεραν να μεγαλώσουν μια νέα γενιά, και ήδη αρκετά αστρική, τι αξίζει ο Έρλινγκ Χόλαντ. Αλλά μέχρι στιγμής, το μόνο που έχει επιτευχθεί είναι η άνοδος στο Πρωτάθλημα Εθνών από τη C Division, ένα τόσο επίτευγμα. Όλα θα μπορούσαν να έχουν αλλάξει πριν από την επιλογή του Μουντιάλ. Εκεί οι παίκτες του Stole Solbakken φάνηκαν καλοί, πέτυχαν αξιοπρεπείς 18 βαθμούς σε 10 ματς… Τελικά όμως τερμάτισαν κάτω όχι μόνο από την Ολλανδία, αλλά και από την Τουρκία. Τώρα όλα πρέπει να ξεκινήσουν από την αρχή. Το ξεκίνημα, φυσικά, ήταν επιτυχημένο: 1-0 στο Βελιγράδι με τη Σερβία.

Προηγούμενοι αγώνες

Τέσσερις συνεχόμενες φορές σημειώθηκε ισοπαλία μεταξύ των γειτόνων. Και στους προκριματικούς αγώνες του 2019: 3-3 στη Νορβηγία, 1-1 στη Σουηδία.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες, με λαμπερούς επιθετικούς παίκτες στη σύνθεση, παίζουν πραγματικά. Μην περιμένετε λοιπόν θέαμα, ποντάρετε στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *