The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σουηδία εναντίον Ιταλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Sweden-Italy-10.11

Προκριματικά Παγκόσμιου  Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, Δεύτερος γύρος, Φάση 1 από 2

Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την επόμενη Παρασκευή στους πρώτους αγώνες των πλέι-οφ για το δικαίωμα να παίξουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2018 θα συναντηθούν οι εθνικές της Σουηδίας και της Ιταλίας. Σε αυτό το ζευγάρι οι Ιταλοί είναι το ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, αν και η σουηδική εθνική στα προηγούμενα προκριματικά έδειξε πολύ καλό επίπεδο ποδοσφαίρου, κατάφερε να αφήσει έξω από το Μουντιάλ τόσο ισχυρή ομάδα όπως η εθνική Ολλανδίας. Σε κάθε περίπτωση η “τρε κρούνε” δεν πρέπει να υποτιμάται.

Δεύτερη στον όμιλο Α

Το προκριματικό τουρνουά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 η εθνική Σουηδίας έπαιξε στον όμιλο Α, οι αντίπαλοι της ομάδας αυτής ήταν οι εθνικές: Γαλλίας, Ολλανδίας, Βουλγαρίας, Λουξεμβούργου, Λευκορωσίας. Μετά από 10 αγώνες οι Σουηδοί κατάφεραν να κερδίσουν 19 βαθμούς, τον ίδιο αριθμό βαθμών έχει η εθνική Ολλανδίας, αλλά στους δευτερεύοντες δείκτες οι Σκανδιναβοί έγιναν οι δεύτεροι. Στην έδρα της η εθνική Σουηδίας έπαιξε ισοπαλία με τους “πορτοκαλί” 1:1, νίκησε όλους τους άλλους αντιπάλους, συμπεριλαμβανομένων των Γάλλων 2:1.

Η δεύτερη ομάδα στον όμιλο G

Η εθνική Ιταλίας έπαιξε στον όμιλο G μαζί με τους Ισπανούς, τους Αλβανούς, το Ισραήλ, τη Μακεδονία και το Λιχτενστάιν. Σε 10 αγώνες σημειώθηκαν 23 βαθμοί, το τουρνουά χάθηκε από τους Ισπανούς και η αποφασιστική συνάντηση έγινε στη Μαδρίτη στις 2 Σεπτεμβρίου. Η “Φούρια Ρόχα” νίκησε εύκολα τον αντίπαλο με σκορ 3:0. Εκτός έδρας, εκτός από την αποτυχία με τους Ισπανούς, η εθνική Ιταλίας έχει τέσσερις νίκες.

Πρόβλεψη

Η εθνική της Ιταλίας σε σύνθεση είναι ισχυρότερη από τους Σουηδούς, αλλά στη διοργάνωση του παιχνιδιού οι μελλοντικοί αντίπαλοι είναι οι ομάδες περίπου ίδιου επίπεδου. Με τον Βεντούρα η “τρίχρωμη” άρχισε να παίζει πιο επιθετικά στην επίθεση, αλλά εξαιτίας αυτού εμφανίστηκαν προβλήματα στην άμυνα. Σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να δοκιμάσετε να στοιχηματίσετε στη γηπεδούχο ομάδα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η εθνικής Σουηδίας δε θα χάσει με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *