The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σλόβαν Μπρατισλάβα εναντίον Ολυμπιακός: πρόβλεψη για τον αγώνα

Слован-Олимпиакос-11.08

Γιουρόπα Λιγκ – Τρίτος προκριματικός γύρος – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022, 9:30 μ.μ.

Τέχελνε πόλε

Ολυμπιακός

Αναρωτιέμαι τι εμπιστοσύνη μπορεί να υπάρχει προς την άμυνα του Ολυμπιακού μετά από ένα εντελώς αποτυχημένο εντός έδρας ματς με την ισραηλινή Μακάμπι Χάιφα στον προκριματικό γύρο του τρέχοντος UEFA Champions League. Εκεί που ο κορυφαίος Όλι κατάφερε να χάσει με ένα καταστροφικό αποτέλεσμα 0:4 από τον μέτριο αντίπαλό του. Ντροπιάζοντας λοιπόν την τάση που έχει καθιερωθεί εδώ και χρόνια ότι οι ελληνικοί σύλλογοι είναι σκληρά καρύδια στο γήπεδο τους… Ντροπή στην πιο διάσημη και αξιολάτρευτη ομάδα της Ελλάδας των τελευταίων ετών, στην οποία οι δική της ultras εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους κατά τη συνάντηση με τη Μακάμπι, γυρίζοντας όλοι την πλάτη τους στο γήπεδο. Παρεμπιπτόντως, στο Ισραήλ η άμυνα των «ερυθρόλευκων» επίσης δεν άφησε ανέπαφη την εστία (ισοπαλία 1:1)!

Σλόβαν Μπρατισλάβα

Αν κοιτάξετε τη Σλόβαν, απλά κάηκε μετά τη σημαντική νίκη της στα προκριματικά του Champions League επί της ουγγρικής Φερεντσβάρος στη Βουδαπέστη με σκορ 2:1. Έπειτα έχασε από «φραντί» στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας με μεγάλο σκορ 1:4. Παρόλα αυτά, το δυναμικό, παραγωγικό και κοφτερό ποδόσφαιρο, με φόντο το ζοφερό Ολυμπιακό, που έπαιζε ο Σλόβαν έμεινε στη μνήμη περισσότερο από τη θετική πλευρά. Επιπλέον, όπως αποδείχθηκε, είναι πιο βολικό για την ομάδα της Μπρατισλάβα να παίζει εκτός έδρας στις επερχόμενες ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στον πρώτο γύρο των προκριματικών του Champions League κατάφερε να νικήσει τη γεωργιανή Ντιναμό Μπατούμι με σκορ 2:1 (1:1 στην κανονική διάρκεια).

Πρόβλεψη

Η Σλόβαν δεν έχει απολύτως καμία ανησυχία και προβλήματα με το να σπάσει την άμυνα του αντιπάλου στην τρέχουσα κανονική διοργάνωση, όπου στους πρώτους γύρους κατακεραύνωσε τους αμυντικούς σχηματισμούς των Τρεντσίν με 4:0 και Μιχαϊλοβίτσε 4:2. Σε γενικές γραμμές, ούτε εδώ βλέπω κάτι υπερφυσικό στο γκολ που πέτυχαν οι Σλάβοι φιλοξενούμενοι, το οποίο επίσης επιβραβεύεται με σοβαρή απόδοση!) Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: οι φιλοξενούμενοι θα σκοράρουν με απόδοση 1,87.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *