The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σλοβενία εναντίον Σουηδία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Словения-Швеция-02.06_cr

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Η – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Στόζιτσε

Το πρωτάθλημα των Εθνών ξεκινά την Τετάρτη. Και την Πέμπτη θα παιχτούν πολλές συναντήσεις, μεταξύ άλλων σε επίπεδο Β´ Κατηγορίας. Ένα από τα ενδιαφέροντα ζευγάρια αυτής της βραδιάς θα είναι οι εθνικές ομάδες της Σλοβενίας και της Σουηδίας. Θα καταφέρουν οι φιλοξενούμενοι να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς τον Ιμπραΐμοβιτς; Η συντακτική επιτροπή του ιστότοπου δημοσίευσε μια αποκλειστική πρόβλεψη για αυτόν τον ποδοσφαιρικό αγώνα στις 2 Ιουνίου 2022.

Η Σλοβενία έπεσε σταδιακά στο επίπεδο μιας μέτριας μεσαίας ομάδας στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

Εθνική Σλοβενίας κάποτε ήταν σαν «βασιλείς των πλέι οφ». Συγκεκριμένα, αυτό βοήθησε την περίοδο από το 2000 έως το 2010 να παίξουν τρεις φορές στα τελικά του τουρνουά. Αλλά είναι αξιοπερίεργο το γεγονός ότι η καμπή ήρθε πριν από το Euro 2016, όταν στα πλέι-οφ οι Σλοβένοι έχασαν από την Ουκρανία, την οποία κάποτε πέρναγαν. Ενώ στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο πέρυσι τερμάτισαν στην 4η θέση, όχι μόνο κάτω από τα φαβορί, Βέλγιο και Ρωσία, αλλά και από τη Σλοβακία. Αλλά μόλις στο τελευταίο Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ υπήρξε επιτυχία, 1η θέση στον όμιλο. Αν και τότε έπαιξαν στην κατηγορία Γ. Τώρα θα υπάρχει ένα πιο σοβαρό σύνολο αντιπάλων, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να κάνουν χωρίς, ίσως, τον πιο δυνατό επιθετικό παίκτη τους, τον Ίλιτσιτς.

Η Σουηδία θα παίξει ξανά χωρίς τον Ζλάταν

Οι «Tre Krunur», ειλικρινά, ήταν επιτυχημένοι ακριβώς όταν τα κατάφεραν χωρίς τον θρυλικό επιθετικό. Δεν έχουν παίξει απλώς σε πρόσφατα τουρνουά, αλλά έχουν φτάσει και στα πλέι οφ. Βέβαια στο Euro, έχοντας περάσει με σιγουριά τον όμιλο, ήδη στους 16 οι Σουηδοί κατάφεραν να χάσουν από την Ουκρανία, στην οποία, κατά ειρωνικό τρόπο, χάρισαν τη θέση στα πλέι-οφ. Και μετά, ήδη με τον Ζλάταν, το φθινόπωρο, έχασαν πάρα πολλούς βαθμούς και έχασαν την 1η θέση στον όμιλο από την Ισπανία. Τελικά, αυτό αποδείχθηκε μοιραίο: τον Μάρτιο, οι παίκτες του Janne Andersen δύσκολα, στην παράταση, πέρασαν την Τσεχία, αλλά στη συνέχεια έχασαν εκτός έδρας από τη φρέσκια Πολωνία. Αντί για μακελειό με τους Ρώσους, έπαιξαν φιλικό παιχνίδι και στο τέλος όλα έληξαν 2-0 υπέρ του Λεβαντόφσκι και της παρέας του. Έτσι το Παγκόσμιο Κύπελλο θα γίνει χωρίς τη Σουηδία, η ομάδα μπορεί να προετοιμάζεται για έναν νέο κύκλο. Αν και γενικά το κλιπ είναι γνώριμο. Εκτός από τον Ίμπρα δεν θα παίξουν οι Μπενγκτσόν, Έκνταλ, Τελίν. Την ίδια στιγμή, ο Τζόρνταν Λάρσον δεν κλήθηκε ξανά.

Προηγούμενοι αγώνες

Μέχρι στιγμής οι ομάδες έχουν παίξει μόνο φιλικά μεταξύ τους. Το 2008 κέρδισε η Σουηδία, το 2016 σημειώθηκε ισοπαλία χωρίς τέρματα.

Πρόβλεψη

Η Σλοβενία δεν λάμπει και η Σουηδία θα πρέπει να το εκμεταλλευτεί αυτό. Συνιστούμε να στοιχηματίσετε στο γεγονός ότι θα κερδίσουν οι φιλοξενούμενοι (με απόδοση 2,29).

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *