The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σλάβια Πράγας εναντίον Άρσεναλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Славия-Арсенал-15.04

Europa League – Προημιτελικός – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Έντεν Αρένα

Την Πέμπτη θα υπάρξουν 4 ενδιαφέροντες αγώνες ταυτόχρονα. Όπως και στο Champions League, στο Europa League θα παίξουν τους προημιτελικούς. Η Άρσεναλ Λονδίνου μπορεί de facto να τερματίσει τη σεζόν αν δεν νικήσει τη Σλάβια στην Πράγα, και αυτό σίγουρα δεν θα είναι εύκολο πράγμα. Θα αντεπεξέλθουν οι παίκτες του Μικέλ Αρτέτα;

Η Σλάβια Πράγας επιβεβαιώνει την κατάσταση ενός ισχυρού συλλόγου

Αυτή τη φορά η ομάδα δεν είχε καταφέρει να φτάσει στον κύριο γύρο του Champions League. Όμως, ίσως, ωφέλησε κιόλας την ομάδα από την Τσεχία. Σε τελική ανάλυση, με αυτόν τον τρόπο μπόρεσε να δείξει τον εαυτό της στο Europa League. Μέχρι στιγμής στην κλήρωση η ομάδα του Τρπίσκοφσκι συνέχεια συναντιέται με ομάδες από τη Μεγάλη Βρετανία στους αντιπάλους. Οι Τσέχοι τα κατάφερναν, σύμφωνα με ένα πανομοιότυπο σενάριο: ισοπαλία στον πρώτο αγώνα και νίκη στο δεύτερο 2-0. Τώρα καταφέρανε να σημειώσουν ξανά ισοπαλία 1-1. Αλλά με τη Λέστερ και την Ρέιντζερς έπαιξαν πρώτα στην Πράγα, ενώ με τους «κανονιέρηδες» στο Λονδίνο. Θεωρητικά, αυτό είναι ένα πλεονέκτημα, αλλά η Σλάβια θα το καταφέρει σίγουρα.

Η Άρσεναλ Λονδίνο βιώνει πάτος

Οι «κανονιέρηδες» ακόμα και σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν, χειρότερη των δεκαετιών, κατάφεραν αν πέσουν. Υπάρχουν όλο και περισσότερες ερωτήσεις αν αξίζει να συνεχίσουν τη συνεργασία με τον Μικέλ Αρτέτα, φαίνεται ότι ο νεαρός Ισπανός δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στο γεγονός ότι ένας φιλόδοξος σύλλογος μετατρέπεται σε έναν από τους συνηθισμένους μεσαίους. Τώρα στην Πρέμιερ Λιγκ η ομάδα από το Λονδίνο βρίσκεται στην περιοχή του ισημερινού της κατάταξης. Το να σώσουν το πρόσωπο κερδίζοντας το κύπελλο, όπως ήταν το 2020, δεν θα λειτουργήσει, η Άρσεναλ έχει ήδη αποκλειστεί και από τα δύο τουρνουά. Οπότε παραμένει μόνο το Europa League. Δεν υπήρξαν ακόμη κορυφαίοι αντίπαλοι, μόνο ισχυρές μεσαίες ομάδας. Και με αυτές η Άρσεναλ είχε προβλήματα: με την Μπενφίκα σημείωσε μόνο ισοπαλία στην Πορτογαλία, ενώ εντός έδρας το 3-2 σημειώθηκαν μόνο στο 87ο λεπτό, με τον Ολυμπιακό έχασε εντός έδρας, ωστόσο, έχοντας προηγουμένως κερδίσει 3-1 στον Πειραιά. Πριν από μια εβδομάδα οι Άγγλοι κατάφεραν να χάσουν τη νίκη επί της Σλάβια στο πατρίδα τους το Λονδίνο λίγο πριν από το τελικό σφύριγμα: ο Πέπε άνοιξε το σκορ στο 86ο λεπτό, αλλά ο αντίπαλος κατάφερε να απαντήσει με σουτ από τον Γκόλας στο 93ο.

Προηγούμενοι αγώνες

Πριν από την ισοπαλία στην πρώτη συνάντηση, οι ομάδες έχουν συναντηθεί μόνο στο Champions League το 2007. Η Άρσεναλ κέρδισε 7-0 εντός έδρας τότε, αλλά ικανοποιήθηκε με λευκή ισοπαλία εκτός.

Πρόβλεψη

Οι ειδικοί περιμένουν τη νίκη των φιλοξενούμενων, αλλά πίστευαν στη νίκη της Άρσεναλ και εντός έδρας. Το 0-0 θα είναι αρκετό για τη Σλάβια, οι Τσέχοι θα παίξουν σίγουρα με το «νούμερο δύο», ίσως με επιτυχία. Στοιχηματίζουμε στο σύνολο είναι πάνω από 3 με απόδοση 1,89.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *