The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σλάβια Μόζιρ εναντίον Τορπέντο Ζοντίνο: Πρόβλεψη για τον αγώνα

СлавияМозырь-ТорпедоБелАЗ-09.05b

Πρωτάθλημα της Λευκορωσίας

Σάββατο, 9 Μαΐου 2020, 3:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadyen Junatsva

Οι γηπεδούχοι, αφού έκαναν θόρυβο στην αρχή της σεζόν, τώρα βρίσκονται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα του τουρνουά. Οι παίκτες του Ζοντίνο είναι οι κύριοι κυνηγοί του ηγέτη της Πρέμιερ Λιγκ Σλουτσκ. Θα μπορούν οι «κατασκευαστές αυτοκινήτων» να αγωνιστούν για τον τίτλο του φαβορί μετά από αυτήν την περιοδεία;

Σλάβια Μόζιρ

Οι Σλάβοι φαίνονταν ισχυροί στην αρχή, έχοντας νικήσει την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και την Ντιναμό Μπρεστ με το ίδιο σκορ 2:1. Μετά από αυτό για τους παίκτες του Μιχαήλ Μαρτίνοβιτς ξεκίνησε μαύρο σερί: σημείωσαν μ΄νο ένας βαθμός σε τρεις γύρους. Η Σλάβια έχασε από την Ίσλοτς (1:2) και τη Μινσκ (1:3), έπαιξε ισοπαλία με την Ρουχ (0:0). Την περασμένη εβδομάδα οι Μοζιριανοί ηττήθηκαν στο δεύτερο παιχνίδι του ημιτελικού του Εθνικού Κυπέλλου από την ΜΠΑΤΕ (0:2). Είχαν καλές πιθανότητες να αγωνιστούν για την πρόκριση στους τελικούς, καθώς εντός έδρας η Σλαβία κέρδισε 1:0 στις αρχές Απριλίου, αλλά απέτυχε να σκοράρει τουλάχιστον μία φορά στο Μπορίσοφ. Αλλά το περασμένο Σαββατοκύριακο η ομάδα από το Μόζιρ κέρδισε την πολυαναμενόμενη νίκη στο εθνικό πρωτάθλημα. Επιπλέον η Σλαβία κατάφερε να νικήσει την ισχυρή Βίτεμπσκ εκτός έδρας, η οποία δεν είχε χάσει ακόμη βαθμούς στην έδρα της. Η Σλάβια Μόζιρ κέρδισε 3:2, σημειώνοντας δύο φορές στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Αυτή η νίκη επέτρεψε στη Σλάβια να ανέβει στην έβδομη θέση, έχοντας 10 βαθμούς στο ενεργητικό της.

Τορπέντο Ζοντίνο

Μετά από δύο λευκές ισοπαλίες με την ΜΠΑΤΕ και την Ρουχ Μπρεστ, η Τορπέντο Ζοντίνο έβγαλε ένα λαμπρό και θεαματικό αγώνα στον τελευταίο γύρο. Οι παίκτες του Γιούρι Πούντους νίκησαν συντριπτικά τη Μινσκ εκτός έδρας. Ήδη πριν από το διάλειμμα οι παίκτης του Ζοντίνο κατάφεραν να πραγματοποιήσουν τέσσερις επιθέσεις για γκολ, το τελικό σκορ του αγώνα ήταν 5:2. Στην κατάταξη η Τορπέντο Ζοντίνο κέρδισε τη δεύτερη θέση με 14 βαθμούς. Η κορυφαία Σλουτσκ έχει δύο βαθμούς περισσότερο.

Πρόβλεψη

Η Σλάβια Μόζιρ έχει παρουσιάσει επανειλημμένα εκπλήξεις αυτή τη σεζόν, ωστόσο, δεν θα είναι εύκολο να επιτύχει ένα θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα εναντίον της Τορπέντο Ζοντίνο, η οποία επιδεικνύει σταθερό παιχνίδι, έχοντας χάσει μόνο μία φορά από την αρχή της σεζόν (0:2 στον τρίτο γύρο από την Ντιναμό Μινσκ). Πιστεύω ότι σε αυτόν τον αγώνα οι «κατασκευαστές αυτοκινήτων» θα είναι πιο κοντά στη νίκη, μόνο τα προβλήματα στην επίθεση μπορούν να τους εμποδίσουν να κερδίσουν, όπως συνέβη στον αγώνα με την Ρουχ. Επομένως, σας συμβουλεύω να το παίξετε με ασφάλεια και να ποντάρετε στη Τορπέντο με χάντικαπ (0). Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Τορπέντο Ζοντίνο με χάντικαπ 0 με απόδοση 2,375.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *