The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σλάβια Μόζιρ εναντίον Ρουχ Μπρεστ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

СлавияМозырь-РухБрест-13.04b

Πρωτάθλημα Λευκορωσίας

Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020, 5:30 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadyen Junatsva

Αυτή τη φορά η περιοδεία στην Ανώτερη Κατηγορία της Λευκορωσίας θα τραβήξει μέχρι τη Δευτέρα. Οι τελευταίοι που θα παίζουν στο Μόζιρ θα είναι Σλάβια και Ρουχ Μπρεστ. Και οι δύο ομάδες έχουν ήδη δείξει καλό ποδόσφαιρο. Ποια απ΄ αυτές  θα παίξει καλύτερα στην προσωπική συνάντηση; Οι αναγνώστες του ιστότοπου μπορούν να διαβάσουν την αποκλειστική πρόβλεψη για τον ποδοσφαιρικό αγώνα στις 13 Απριλίου 2020.

Η Σλάβια Μόζιρ μπορεί να πέσει εξαιτίας δύσκολου προγράμματος

Οι «Σλάβοι» μόνο την Τετάρτη έπαιξε τον προηγούμενο αγώνα. Και πόσο σημαντικό: η ομάδα κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά του κυπέλλου. Και προφανώς σκοπεύει να αδράξει τη μοναδική ευκαιρία να αγωνιστεί για το τρόπαιο. Μέχρι στιγμής οι πιθανότητες παραμένουν: η ομάδα που ήταν σε θέση να αντιμετωπίσει την Mogilev Dnipro, κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας ελάχιστα εναντίον του φαβορί του ζευγαριού, ΜΠΑΤΕ. Το γκολ που πέτυχε ο Παντέι ήδη στο 11ο λεπτό παρέμεινε το μοναδικό, αλλά πόση προσπάθεια χρειάστηκαν οι γηπεδούχοι για να κρατήσουν το τέρμα του Baranovsky ανέπαφη από τις επιθέσεις του Dragun και της παρέας του; Από την άλλη πλευρά, μετά από έναν αποτυχημένο πρώτο γύρο, οι παίκτες του Μιχαήλ Μαρτινόβιτς έδειξαν καλό, οργανωμένο ποδόσφαιρο ακόμη και πριν από αυτήν την Τετάρτη. Πριν από αυτό, κέρδισαν τις «φραντζόλες», αλλά στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, και μετά ήταν σε θέση να κερδίσουν το σκορ 2-1 την Ντιναμό Μπρεστ εκτός έδρας.

Η Ρουχ Μπρεστ προς το παρόν μόνο εξοικειώνεται με την ελίτ

Η ομάδα ξεκίνησε τέλεια σε ένα εντελώς νέο επίπεδο για τον εαυτό της. Οι παίκτες της κατάφεραν στον 1ο γύρο στο Μινσκ, με σκορ 1-0, μέτρια, αλλά να νικήσουν την Ντιναμό. Μετά από αυτό όμως υπήρξαν ήττες με το ίδιο ελάχιστο σκορ και από τους δύο αντιπάλους. Είναι αλήθεια ότι μέχρι στιγμής οι παίκτες του Αλεξάνδρου Σέντνεφ έχουν πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Μετά την Ντιναμό Μινσκ έπαιξαν με την αποκάλυψη του πρωταθλήματος της Λευκορωσίας, Energetik-BGU, και στη συνέχεια με την ΜΠΑΤΕ, εξοργισμένη με προηγούμενες αποτυχίες. Αλλά τώρα η Ρουχ θα έχει να παίξει με έναν άλλο ισχυρό αντίπαλο, ο οποίος βρίσκεται σε καλή φόρμα. Το κύριο πράγμα τώρα είναι να αντέξει, να αντέξει αυτή την πίεση, να μη σπάσει. Λίγο αργότερα θα υπάρξουν απλούστεροι αντίπαλοι, αλλά αυτή τη Δευτέρα θα πρέπει τουλάχιστον να προσπαθήσει να αρπάξει έστω κάποιους βαθμούς.

Προηγούμενοι αγώνες

Μέχρι στιγμής η ιστορία της Ρουχ Μπρεστ έχει μόλις αρχίσει να γράφεται και υπάρχουν ακόμα πολλές κενές σελίδες. Η ομάδα δεν έχει παίξει ποτέ ακόμα με τη Σλάβια Μόζιρ.

Πρόβλεψη

Για τη Σλάβια η σχετική ερώτηση θα είναι πώς να βρουν δύναμη για να παίξουν καλό αγώνα. Η Ρουχ καταλαβαίνει τη δύναμη του αντιπάλου και θα προσπαθήσει να παίξει για ισοπαλία. Επομένως δεν υπάρχει λόγος να περιμένετε πολλά γκολ εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,79.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *